Personvern

Campingportalen.no benytter informasjonskapsler (cookies) om besøkende gjennom verktøyet Google Analytics. Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du går inn på en nettside. Vi bruker informasjonskapslene i forbedrings- og markedsføringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

Vi bruker Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal.

Dersom du fyller ut opplysninger i et skjema for å gjøre en henvendelse vil de opplysningene du oppgir bli lagret hos oss. Disse opplysningene brukes til å behandle henvendelsen din. Vi deler ikke disse opplysningene med noen tredjepart.

Når du bruker campingportalen.no aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene.

Databehandleravtale

Fiortunaweb AS bruker Sircon Norge AS som databehandler for Campingportalen. Databehandleravtalen finner du her.