Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Reis trygt når du er på tur med campingvogna eller bobilen: Nå kan Netatmo Smart Karbonmonoksidvarsler bli med på veien

Paris, 5. juli 2022 – Netatmo, en av lederne innen smartprodukter for et tryggere og mer komfortabelt hjem, lanserte en Smart Karbonmonoksidvarsler ved utgangen av 2021. Varsleren er nå sertifisert for fritidskjøretøy og kan dermed monteres i campingvogner og bobiler.

De siste årene er det blitt mer populært å feriere med bobil eller campingvogn. Denne reisemåten gir deg muligheten til å være mer spontan, og du står fritt til å endre ferien som du vil. Men selv om ferien legges til veien, må vi ikke glemme sikkerheten. Du kan risikere å bli utsatt for kullosforgiftning i disse kjøretøyene hvis utstyr som gassbrennere ofte kan være dårlig vedlikeholdt.

Netatmo Smart Karbonmonoksidvarsler beskytter mot kullosforgiftning

Netatmo Smart Karbonmonoksidvarsler måler karbonmonoksidnivået i både hjem og fritidskjøretøy. Hvis alarmen registrerer karbonmonoksid, varsler den brukerne med alarmen på 85 desibel, slik at de kan komme seg trygt unna og tilkalle hjelp.

Hvis brukeren ikke er til stede, sender Netatmo Smart Karbonmonoksidvarsler i tillegg et varsel til brukerens smarttelefon slik at vedkommende kan gjøre noe med situasjonen med en gang og sikre at familien er trygg. I hjem fungerer varsleren med Wi-Fi. Når den er montert i campingvogn eller bobil, trenger den 4G for å kunne sende varsler til brukerne.

Netatmo Smart Karbonmonoksidvarsler overholder europeiske forskrifter. Den er CE-sertifisert (EN 50291) og NF-sertifisert – et merke som kun tildeles produkter som oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene. Nå er den i tillegg EN50291-2:2019-sertifisert. Denne sertifiseringen gjelder for bruk i campingvogner eller bobiler.

Rask og enkel montering

Netatmo Smart Karbonmonoksidvarsler trenger ikke kobles til strøm og er kjapp og enkel å montere. Bare fest den på veggen og last ned Home + Security-appen. Det diskrete designet gjør at den passer inn i selv små rom som campingvogner og bobiler.

Ti års batteritid

Det anbefales at karbonmonoksidvarslere byttes ut etter ti år fordi registreringssensoren slites ut over tid. Takket være den lange batteritiden varer Netatmo Smart Karbonmonoksidvarsler i ti år – brukeren trenger ikke gjøre noe med den. Når den nærmer seg slutten av brukstiden, sender den et varsel til brukeren og ber vedkommende kjøpe ny karbonmonoksidvarsler. For å gjøre den enda mer effektiv tester varsleren seg jevnlig og sjekker at alle delene fungerer som de skal.

Pris og tilgjengelighet

Netatmo Smart Karbonmonoksidvarsler har en veilendende pris på 1099 NOK.

Det er ingen skjulte kostnader, og du trenger ikke en hjemhub.

Home + Security-appen er gratis og kompatibel med iPhone og iPad fra iOS 14 og Android-smarttelefoner og -nettbrett fra 5.0. 

Netatmos nettapp er tilgjengelig på Mac og PC.


 

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.