Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Av: Willem Laros. Foto: LMC
Bobil og Caravan magasinet, nr 4 September 2021

LMC med sammenleggbare nyheter

Den nye caravanserien Style fra LMC Style retter seg hovedsakelig på yngre familier. Med seks forskjellige planløsninger vil alle kunne finne muligheter i denne serien. I tillegg til Style-serien har LMC utvidet serien med Style Lift i begynnelsen av forrige modellår: To kompakte planløsninger og utstyrt med en romslig heiseseng som standard.

LMC utforsker for tiden flere muligheter for å gjøre campinglivet i en campingvogn enda mer behagelig. Panoramatakvinduet i form av et foldetak i den for tiden fremdeles prototype, Style 450 D, er kanskje en av disse mulighetene. Campingvognen er utstyrt med et kompressorkjøleskap. Takhøyde i oppholdsrommet er hele 208 cm. LMC Style 400 F ble introdusert våren 2021 som en kompakt campingvogn med en ekstra porsjon ergonomi og et nytt design. Denne mest kompakte campingvogna i Style-familien forventes å bli sentral ved utstillinger denne sesongen.

Sammenleggbart tak

LMC tester for tiden sammenleggbart tak, det vil si foldetak. Tester skal vise om det sammenleggbare taket er vanntett selv i kraftig regn og, hvordan vinduet holder seg under kjøring. Tross alt vil tolv års garanti for vanntetthet også gjelde for et sammenleggbart takvindu. Akkurat som med en cabriolet, må det også her testes om bindingen av strammekarmen og selve foldetaket er tilstrekkelig sterk. Det samme gjelder funksjonaliteten til motoren for åpning og lukking. LMC kommer på ingen måte til å stoppe for ingenting når vi introduserer denne innovasjonen.

Sammeneggbar seng

LMC Style-serien kommer også med en annen nyhet: Den nye Style 400 F kommer med sammenleggbar seng. Den sammenleggbare sengen gir mer plass i vogna på dagtid, og nok plass til at to personer kan sove godt om natten. Bredden er 150 cm og lengden er 190 cm. Selve #brettemekanismen” kan minne om garderobesengene fra 1960-tallet, som forøvrig nå er inne igjen og populære blant folk som vil leve på mindre plass.

For par og enslige

LMC har gitt Style 400 F kompaktløsninger som skal appellere enda mer til par og enslige reisende. Med en total lengde på 5,83 m og en bredde på 2,33 m er campingvognen den korteste og mest kompakte i Style-familien. Med sin innvendige høyde på 1,98 m og heisesengen tilbyr likevel denne kompakte LMC-vogna også den karakteristiske romfølelsen til de større Style-modellene. LMC viser her fram en kort, kompakt campingvogn med lettvektskonstruksjon, og med utvilsom appell til unge par og småbarnsforeldre som ønsker å reise på camping.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Norway East-West