Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no for Bobil- og CaravanMagasinet
Bobil og Caravan magasinet, nr 4 September 2018

Adria tenker nytt: Campingvogn med utleiedel

Tenk deg å leie ut den ene delen av campingvogna på AirBNB? Det er kanskje mulig, men nye Adria Adora med to inngangsdører og skille mellom boenhetene foran og bak er først og fremst en god løsning for tenåringsfamiliene.

Det er den nye Adria Adora 673 PK som med den nye planløsningen har fått to inngangsdører. Dørene førere inn til hver sin ende av vogna. Dusj og toalett er plassert i midten med dør til begge de to boenhetene. Teoretisk kan to par eller foreldre og barn her leve uten å ”plage” hverandre for mye. Kjøkken finnes dog bare i den fremre delen av vogna med en rundsitter vis a vis. En dobbeltseng er plassert på tvers helt framme. I den bakre delen er det en hjørnesofa med en overkøye over den ene delen av sofaen.

Campingvogn for syv personer

I ”hybelen” kan det reies opp til tre personer, to nede og en oppe. Foran er det to soveplasser i rundsitteren i tillegg til dobbeltsengen. Det gir totalt syv soveplasser i en vogn som er 675 cm lang. Alle sengene er 200 cm lange. Kombinert med et romslig fortelt gir dette en løsning med riktig mange muligheter. 12 av Adoras 13 planløsninger har fått et nytt panoramavindu over fronten. Nye 673 PK er blant de som har fått dette vinduet, forteller markedssjef Vidar Donnér.

Fem valgmuligheter

Adrias fem serier med campingvogner omfatter innstegsmodellene Aviva og Altea, lille kompakte Action, som er ment for unge mennesker, men kjøpes av de eldre, Adora og toppmodellen Alpina. Fabrikken gir to års garanti og syv års tetthetsgaranti på alle modellene. Alpina har fått en ny planløsning, Alpina 753 HK med plass til inntil åtte personer i trippel køye bak, dobbeltseng på midten og tre sengeplasser i rundsitter og sofa i salongen.

I det som må regnes som barneværelset er det to sitteplasser med et bord. Soveavdelingen er avdelt med skyvedør og barna får dermed sitt eget rom på dagtid. Alpina 753 HK har blitt 809 cm lang.

Alle Alpina- og Adora-modellene har fått kjøkkenvifte og nye LED-baklys. Det er flere mindre endringer i alle modeller og flere enn de som er nevnt her har fått nye planløsninger.





La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Vår samarbeidspartner

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Turforslag