Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Tekst: Knut Randem
Bobil og Caravan magasinet, nr 4 September 2022

Adria presenterer: En ny generasjon Altea

Adrias populære campingvogn Altea har fått et lettere og lysere interiør og en ny generasjon eksteriørdesign

«Med den nye Altea har vi bygget en campingvogn over den nye generasjonen stil fra våre nylige lanseringer av Alpina og Adora med et nytt elegant og mykt interiørdesign med komfort, enkle praktiske funksjoner, mange nye oppbevaringsløsninger og et utvalg av grunnriss, tekstiler og myke møbler», sier produktsjef Erna Povh i Adria Caravan. «Designerne våre gjorde det de kunne for å spare vekt, gi mer lagringsplass og ekstra funksjonalitet. Vekten reduseres ved å optimalisere møbelkonstruksjonen, nye materialer i oppbyggingen og bruk av AL-KO VarioX-chassis på større modeller».

Glatte flater

Alteas nye utvendig design er av glatt GRP, har stort frontvindu (i de fleste oppsett) og LED-lys bak. Den nye kroppen har også Symalite® termoplastisk komposittmateriale, som er lettere og har bedre isolasjons- og resirkuleringsegenskaper. Altea er tilgjengelig på AL-KO-chassis (1 500 kg eller 1 700 kg på Vario X-chassis, 1 300 kg på standard chassis).

Flere oppsett

Under pressevisningen i Slovenia fikk vi se Altea 552 PK og Altea 502 UL. 552 PK har salong/spiseplass midt i vogna, dobbeltseng foran og køyer for tre personer bak. Med salongen oppredd gir denne modellen soveplass for hele syv personer. Denne modellen er 551 cm lang.

502 UL har en klassisk rundsitter foran og enkeltsenger bak. Alt i alt skal det være soveplasser til fem personer i denne modellen, som er 502 cm lang. Begge modellene leveres med 50 liter ferskvannstank og gråvannstank kan leveres som opsjon. Hele ti innredningsvarianter skal være tilgjengelig.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.