Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no og BoCM
Bobil og Caravan magasinet, nr 5 Oktober 2020

Adria bobiler 2021: Fornyet og løftet

Adria fornyer de halvintegrerte Matrix og Coral og løfter taket på bybobilen Twin, og tilbyr nå et fellesprosjekt med appell til ulike kundegrupper

–«Vi har utviklet en ny generasjon av Matrix og Coral»-, forteller salgs- og markedsdirektør Matijaz Grm i Adria Mobil. De to modellene er utviklet fra grunnen av som et felles prosjekt med hver sin tydelige personlighet slik at de skal appellere til ulike kundegrupper. Coral med sitt store takvindu skal gi det Grm kaller «atriumfølelsen» i de halvintegrerte modellene. Mye av det tekniske er nå flyttet ned i dobbelgulvet og det er tatt mer hensyn til vektfordelingen ved plasseringen av tanker. Coral leveres i ni innredningsvarianter der du kan velge mellom L-sofa og motstående sofaer i kombinasjon med ulike sengeløsninger.

Bestselger

–«Matrix er vår bestselgende bobil og byr også en stor utstyrspakke. Senkesengen foran gjør den flott til familier og grupper»-, sier Grm. Samtidig har den fått ny belysning og bedre ventilasjon. –«Den nye generasjonen Matrix hever nivået på kombinasjonsbobiler og gjør det mulig for våre kunder å leve på beste måte»- forteller Grm. Adria mener Matrix med sitt nye interiørdesign gir et mykere inntrykk og og en mer hjemlig atmosfære der du kan velge mellom flere møbelstiler.

Lydanlegg og kaffemaskin

Adria forteller at de også har fornyet og forbedret multimedia med nytt lydanlegg, blåtann, usb-lading og flere andre detaljer. Det er også klargjort plass for en valgfri kaffemaskin. Den nye generasjonen Matrix og Coral tilbys i Supreme- og Plus-modeller på Fiat Ducato. De klassiske Axess-modellene videreføres som et inngangstilbud med Ducato eller Citroen Jumper som basiskjøretøy.

Bybobil med seng på taket

Adrias nye Twin Sport-serie har i 2021-utgave fått et hevetak med ekstra soveplass. Twin Sports 640 SGX skal kombinere de beste funksjonene fra Twin Supreme og med hevetak kan den tilby god overnatting for fire personer. Og som navnet tilsier skal dette være en bybobil for de som liker sport og et aktivt liv. Her er det god lagringsplass under sengene bak. Hevetaket er helt spesielt. Det er hengslet i bakkant på hver side av a/c om det er montert og løfter med seg det påmonterte solcellepanelet. Dermed kan du ved lav sol og riktig parkeringsretning få ekstra effekt av solstrålene. To personer kan sove «på taket», to bak i dobbeltseng og kanskje en person i salongen om det skulle knipe.

Bygger på Ducato

Den nye Twin Sports Edition hadde premiere på Caravan salon i Düsseldorf i september. Som de øvrige Twin-modellene er også denne bygget på Ducato.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

* Påkrevd