Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Av: Bjarne Eikefjord. Foto: Produsenten
Bobil og Caravan magasinet, nr 4 September 2021

Dethleffs jubilerer: Feirer 90 år med ny campingvognserie

Familien har stått i sentrum for Dethleffs campingvogner helt siden Arist Dethleffs i 1931 designet den første campingvognen fordi han ønsket å ha familien med på sine forretningsreiser. Dette gjenspeiler seg i den nye jubileumsmodellserien Aero, med frisk, moderne design og mye utstyr for en hyggelig pris.

Den nye campingvognserien Aero, kommer med ekstra mye utstyr som jubileumsgave til kjøperne. I realiteten en gammel kjenning i en ny utforming, designet for unge og de som er unge i hjertet. Aero-serien tilbyr mange utstyrsmuligheter for campingnybegynnere med flytende, myke former og uvanlig interiørdesign. Her får brukerne også en kompakt reisevogn med 5 planløsninger. «En venn av familien» er slagordet for Dethleffs, og jubileumsserien Aero fører familietradisjonene videre for alle tilhengere av Dethleffs.

Ung målgruppe

Med moderne designspråk, god byggekvalitet og solid kvalitet henvender Aero serien seg først og fremst mot en ung og prisbevisst gruppe campere, som samtidig ikke vil gi avkall på muligheter for individuelt valg av utstyr. Dethleffs mener selv de har maktet å kombinere god design, gode valgmuligheter og god reisekvalitet innenfor en bra pris. Eller som de sier i sin markedsføring: -«Aero er et ekstraordinært campingkjøretøy som ikke bare tilbyr tre forskjellige stoffkombinasjoner, men et helt spekter av individualiseringsmuligheter»-.

Klassikere

De fem modellene som i dag tilbys i Aero-serien, er alle velprøvde og delvis lett modifiserte planløsnings-klassikere, designet for reisende par eller familier. Her følger Aero-serien i forgjengernes fotspor. Det gjelder også for den spesielt omfattende 90-års jubileum utstyrspakken som leveres som ekstrautstyr, og som gjør at Aero fremhever seg i forhold til andre vogntyper. For eksempel ved vintercamping. Vinterkomfortpakken fra Dethleffs sikrer at Aero-vognene er fullverdig vintervogner. En tilleggsutstyrspakke med lader og batteri er tilgjengelig for enda mer uavhengighet og fricamping.

Moderne design

Utenfra imponerer Aero med sitt moderne design, som avrundes med den omfattende jubileumspakken. Denne inkluderer 17-tommers aluminiumsfelger, glatte metallplater utvendig, designelementer foran og bak, et vindu i den ekstra brede bodelsdøren, en ekstra Midi-Heki takluke og deksel til draget. Alt dette alene gjør den til et blikkfang. Dette følges opp av interiøret som også har sitt tilpassede formspråk. Her møter klare, flytende linjer avrundede elementer og tryller frem en moderne, luftig, lett og veldig behagelig romfølelse. De tofargede møbelfrontene med kontrasterende detaljer, kombinerer den lys tredekor med hvite skapdører, møbelluker og veggdekorasjons-elementer. Dette gir campingvognen ekstra friskhet og lysstyrke.

Aero modellene

Den nye Aero campingvogna er tilgjengelig i fem planløsninger.  De er alle 230 cm. brede, har en totallengde fra 634 cm til 751 cm, har enakslede hjuloppheng og fremstår som gode reisevogner. Uviklerne hos Dethleffs har fokusert på favorittmodeller blant campingvogner, og har fokusert på gode planløsninger. Den minste vogna i serien er Aero 410 med tverrplassert dobbeltseng i fronten, og med sittegruppe og stor garderobeskap bakerst. Aero 470 har klkassisk utforming med dobbeltseng og baderom foran og rundsittegruppe bak. Aero 55 QSK er familieutgaven, med dobbeltseng foran, sittegruppe i midten og køyseng for barna bakerst. De litt større 510 og 520 har enkeltsenger i front, og ellers vanlig kontinental lay-out for øvrig. Vognene har en totalvekt på opp til 1800 kg. fullt lastet, avhengig av modell og planløsning.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Norway East-West