Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Tekst og foto: Jørgen E. Snoen
Bobil og Caravan magasinet, nr 4 September 2020

NBCC kårer: Årets TC-Plass 2019 Gullvåg Camping

Gullvåg Camping i Midtre Gauldal kommune er en flott og ekte familiedrevet campingplass for hele familien. Kåringen av Årets TC-plass fant sted 26. juni 2020 i strålende trøndersk sommervær.

Gullvåg Camping er en sann representant som NBCC Topp Camping-plass. Familien Nyberg tar i mot gjestene på den beste måte. Selve overrekkelsen av utmerkelsen Årets NBCC Topp Campingplass 2019 var det NBCCs campinginspektører Inger og Bjørn Johansen som foretok. Esten Gullvåg startet campingplassen som ligger rett mellom elva Igla og E6 for å ta imot veifarende som hadde behov for overnatting med sine telt etter andre verdenskrig.

Velstelt

Oddfrid og Odd Asbjørn driver i dag campingplassen som de overtok etter hans foreldre i 1988. Ved overrekkelsen av utmerkelsen Årets NBCC TC-plass 2019 var Odd Asbjørns mor, Aud Nyberg, til stede. Hun fikk dermed se at det hun og ektemannen førte videre etter Esten Gullvåg, er blitt en flott campingplass som besøkende campingfamilier har kåret til Årets TC-plass 2019. Oddfrid og Odd sørger for at det alltid er velstelte oppstillingsplasser for telt, campingvogner og bobiler. Plassen og har 25 hytter (18 med bad). Det er enkelt å komme seg inn på campingplassen og finne seg en plass, også for de med store fritidskjøretøy. Men som normalt er så skal man kjøre i ganghastighet her som på alle campingplasser. Campingplassen er sommeråpen.

Behov for utvidelse

I et normalår er det rundt 10.000 gjestedøgn. Det betyr at Nyberg føler et sterkt behov for å få mer areal slik at de kan utvide. Dette har ordfører i Midtre Gauldal Sivert Moen sett positivt på. Næringsrådgiver Knut Magne Lundemo og daglig leder i Næringsforeningen Aina Reppe mener at denne campingplassen bidrar mye i området. I elva Igla kan man fiske, og her finner man også en vanntrampoline. Denne var ved besøket opptatt av noen voksne som fant det behagelig å hygge seg der da den tilfeldigvis var ledig. Med andre ord, er det plass for både små og store familier. Barna som kommer til Gullvåg Camping kan ha det kjempeflott på stor lekeplass med mange apparater og en liten swimmingpool og kan i tillegg kose med geiter, høner og kaniner.

Rent og pent

Campingplassens sanitæranlegg er alltid gullende rent, noe som gir gode poeng når NBCCs campingplassinspektører kommer på sine årlige besøk. Et annet viktig moment som gir gode plusspoeng er hvordan Oddfrid, Odd Asbjørn, datteren Hanne og Maja Øiamo tar imot alle gjestene. I resepsjonen blir man vennlig møtt, og det oser hjemmehygge i lokalet. Der finnes også et variert og tilpasset vareutvalg. Vegg i vegg finner man en koselig pizzarestaurant der de serverer «dalførets beste pizza». Det sies at mange gjester velger denne campingen fordi de her får pizza ala Oddfrid, laget etter hennes hemmelige oppskrifter. Som gjest på Gullvåg Camping legger man også merke til at Oddfrid har nokså grønne fingre. Det er pyntet med mye blomster over alt som gjør plassen svært fargerik.

NBCC vil gratulere med kåringen, og takke for den gode måten alle veifarende campingturister tas imot på ved Gullvåg Camping.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Vår samarbeidspartner

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.