Lesestoff for deg som elsker campinglivet

Gjennom vårt flotte samarbeid med Norsk Bobil og Caravan Club kan vi publisere spennende artikler som utgis i deres medlemsblad. Artiklene fra NBCC vil først være tilgjengelig digitalt en stund etter at medlemsmagasinet er distribuert. Medlemsbladet samt en rekke andre fordeler kan du enkelt sikre deg ved å bli medlem hos Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med bobil eller campingvogn.

Av: Johan Pauli Bjarnaberg
Bobil og Caravan magasinet, nr 4 September 2021

Bjørkestølen Helårscamping: Årets Toppcampingplass 2020

I Norge er det 80 Topp-campingplasser. Bjørkestølen Helårscamping i Tisleidalen ble fredag 28. mai 2021 kåret til den fineste i landet for 2020. NBCCs Campingkomite står for kåringen, og de var samstemte om at Bjørkestølen fortjener prisen som Topp Camping 2020.

-«Det er veldig inspirerende å få en slik pris. Det motiverer oss til å stå på enda mer»-, sa Kjetil (38) og Lene Bergene Vestrom (29), da de fikk prisen av presidenten i Norsk Bobil og Caravan Club, Berit Seljeseth Osa. –«Jeg var jo vokst opp på denne plassen, og det lå vel i kortene at vi skulle ta over en dag, men det ble tidligere enn planlagt. Jeg tror pappa hadde vært stolt av oss nå når vi fikk denne prisen»-, sa Lene Bergene Vestrom.  De tok over campingplassen 9. mars 2019.

Vekst

Bjørkstølen Helårscamping har vokst og blitt en veldig fin campingplass Nå har de 170 strømplasser og ti utleiehytter. I år innvier de også en helt ny resepsjon og kafeteria, der veifarende kan få seg en matbit når de kjører mellom Valdres og Hallingdal. –«Det er ei ære å få overrekke dere prisen for årets Toppcampingplass 2020. Når komiteen skal utnevne årets Toppcampingplass, ser komiteen på flere kriterier som tilgjengelighet, vertskap, betjening, serviceinnstilling, brannsikkerhet, profilering og fasiliteter. Vi har 80 Toppcamping plasser»-, sa Berit Seljeseth Osa.

Velordna

Plassen fikk skryt av NBCCs campingkomite. –«Den ene i komiteen sa at det var den mest velordna campingplassen han hadde vært på. Og det sier ikke så lite, for han har vært innom en del campingplasser. Selv har vi dessverre kjørt over fjellet fra Lesja til Gol og hatt det som en rein transportetappe. Tror nok vi kommer til å planlegge litt annerledes herette og gjerne legge inn et besøk her»-, sa Osa.

Ros fra kommunen

Ordføreren i Nord-Aurdal kommune stilte seg i gratulantenes rekker: –«Nord-Aurdal er en stor kommune innen reiseliv. Vi har mange høgt anerkjente campingplasser. Dere har gjort en kjempeinnsats for å heve standarden, og dere framstår som et svært godt likt vertskap.

Dere er gode ambassadører for Tisleidalen, Nord-Aurdal og hele Valdres»-, sa ordfører Knut Arne Fjelltun da han ga vertskapet en stor blomsterbukett.

Livsstil

Det er ingen 9-4 jobb å drive en campingplass. Det blir en livsstil og du må jobbe hele tiden. Det unge paret har to gutter på to og fem år som også krever sitt. Som de selv forteller: -«Vi må stå på for gjestene våre. Vi har sett en økning i besøket nå under koronatida. Mange av våre faste gjester har heimekontor i campingvognene sine. Det går bra, for vi har god kapasitet på Internett, som for øvrig er gratis for våre gjester. Nå skal vi stå på enda mer, for det er inspirerende å få en slik pris»-, sa Kjetil og Lene Bergene Vestrom.

La oss tipse deg

Registrer deg her og motta varsel når vi publiserer enda mer spennende lesestoff.

Norway East-West