Utvika Camping

Utvika Camping ligger idyllisk til ved Tyrifjorden, og drives som en familiecamping, med ungenes trivsel og nattero som viktige elementer. Strandområdet er belagt med plen rundt en langgrunn sandfylt bukt, hvor ungene kan bade trygt. De "store” ungene bader gjerne fra stupebrettet på moloen, eller på vanntrampolinen.

Ved stranda er det grillplasser som med sin beliggenhet er skjermet for nesten alle vinder. Her er det fint å sitte og se på solnedgangen som kan være helt fortryllende når sola speiler seg i Tyrifjorden.

Midt på plassen, med god oversikt, har vi anlagt en stor lekeplass med to trampoliner, husker, lekehus med sklie, dumphuske, gynge og sandhaug. Området er adskilt med gjerde, slik at ungenes sikkerhet er ivaretatt.

Sommersesongen er fra 1. mai til 12. oktober. Plassen ligger langs Fv 155 (gamle E-16), kun 35 minutter med bil fra Oslo.

Flott natur med Krokskogen og Tyrifjorden ligger rundt oss på alle kanter, noe som gir mange muligheter for aktiviteter og opplevelse rett utenfor døra.

Vi har båtutleie, ideelt både for fiske og turer med familie og venner. I tillegg har nærområdene mye å by på, så Utvika Camping er et godt utgangspunkt for dagsutflukter.

Campingområdet

Campingområdet er flatt, og har enkel inn og utkjøring. Vi har 30 plasser for turister med campingvogner, bobiler og telt. Plassene er fordelt over hele området. Barnefamilier kan bo i nærheten av lekeplassen, og for de som ønsker seg i nærheten av sanitæranlegget eller fjorden, er dette også mulig. Vi kan tilby 1850/ 2250 W strøm, og kabel-TV.

Sesongcamping

Vi har 70 sesongplasser for campingvogn, hver på ca 100m2, alle har egen hageflekk med plen. Plassene er fordelt over hele området fra fjordutsikt og skjermede omgivelser til plasser i nærheten av lekeplassen og sanitæranlegget blant turistene. Vi kan tilby 2250 W strøm og kabel-TV inkludert i prisen. Sesongen er fra 25. april til 12. oktober, men det er mulig å bruke vognen utenfor sesongen mot døgnleie.

Her finner du mer informasjon om ledige sesongplasser

Resepsjon/ kiosk/ kafé

Vårt servicebygg med resepsjon, kiosk og kafé ligger ved innkjøringen, og er åpent fra 09:00 til 21:00 i høysesongen. Da kan vi tilby nystekte brød og rundstykker hver dag. Vi har også et utvalg dagligvarer, som meieriprodukter, grillmat og toalettartikler.

I kafeen serverer vi frokost fra kl. 09:00 til kl. 11:30. Fra kl. 14:00 til 20:30 har vi a la carte meny med blant annet hamburgere, pizza, salater og biff. Kafeen har alle rettigheter. Det er også mulig å ta med maten til boenheten. Gjennom sesongen har vi også arrangementer som reke- og tacoaften.

Våre hytter

Hyttene 1 – 6:: Hyttene har to soverom, fem senger (køye/ familiekøye) med dyner og puter. Oppholdsrom med salong, kjøleskap, kokeplate og kjøkkenutstyr. Ikke innlagt vann. Uteplass med trekrakk. Avstand til toalettet er 6-50 meter. Hyttene er pusset opp og modernisert i 2012.

Hyttene 7, 8, 10 : Hyttene har to soverom, fem senger (køye/ familiekøye) med dyner og puter. Bad med dusj og WC. Oppholdsrom med TV, salong og kjøkkenbord, kjøleskap, kokeplater og kjøkkenutstyr. Utsikt mot fjorden og overbygget terrasse med møbler. Hyttene har gulvvarme, og leies ut hele året.

Hyttene 9, 11, 12: Hyttene har fem senger; ett stort soverom, to/ tre senger (dobbeltseng/ dobbeltseng og køye), og hems med to/ tre senger (enkelt senger) med dyner og puter. Hemsen har god takhøyde og ordentlig trapp. Oppholdsrom med TV, salong og spisebord, kjøleskap, oppvaskmaskin, koketopp og kjøkkenutstyr. Bad med dusj og WC. Utsikt mot fjorden og overbygget terrasse med møbler. Hyttene har gulvvarme, og leies ut hele året.

Stabburet : Et sjarmerende over 100 år gammelt tømmerhus, som har bevart sitt særpreg selv om det i dag fremstår som moderne. I 2. etasje er det to soverom, 6 senger (dobbeltseng/ fire enkeltsenger), dyner og puter. I 1. etasje er det bad med dusj og WC. Oppholdsrom med TV, salong og spisebord, kjøleskap, kokeplater og utstyr. Stabburet er en del av gårdstunet men har skjermet uteplass.

Hytte 14: Ett rom med to senger (køye), dyner og puter, kokeplate, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Ikke innlagt vann. Avstand til toalettet er 10 meter. Uteplass med møbler og fjordutsikt.

Velkommen til Utvika Camping

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 01.05-11.10
 • Høysesong: Ca 20.06-20.08
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Hele året
 • Rom: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 20
 • Bobilplasser: 20
 • Teltplasser: 10
 • Sesongplasser: 60
 • Hytter: 14
 • Rom: 11
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 17
 • Dusjer: 11
 • Familierom: 5
 • Servanter med varmt vann: 20
Plassering