Utne Camping

Det finnes en Campingplass som er ulik de fleste andre.

1 time fra Oslo sentrum, 10 minutter fra Moss Lufthavn/Rygge og 20 minutter fra Svinesund, ligger en rolig oase. Om du kjører langs E6-syd og nærmer deg Sarpsborg, har du sikkert sett det trekantede tømmerskiltet langs veien.

Utne Camping: Vi liker å kalle det ett overnattingssted. Stedet merkes ved svært få fastboende, nesten ingen plattinger, ingen spikertelt ...men allikevel et levende internasjonalt miljø.

Det kommer av at Utne Camping i Østfold er et overnattingsalternativ for alle slags folk. Her finner man ivrige hoppyfiskere som skal nyte livet i vadestøvler, langt ute i vakre Ågårdselva like ved. Her finnes arbeidere fra ymse byggeprosjekt, familier på tur til Badeland, Inspiria Science senter og badeliv på Hvaler. Her er helt vanlig Ola Nordmann velkommen med Campingbil, Caravan eller Telt.

Her sover de ivrige entusiastene som skal på Gatebil på Rudskogen i nabokommunen vår. Her er kulturfolk som skal på konserter, Markens Grøde på Rakkestad og Glommafestival i Fredrikstad.

Hvorfor blir det sånn?

Fordi Utne har alt! Utne Camping har alt fra fredelige teltplasser, via vognplasser med kabeltv, strøm og wifi nett til nyoppussede tømmerhytter, motellstandard rom, mindre krypinn ...og helt opp til store luksusleiligheter. Alt på ett og samme sted. Våren 2015 er vårt nye leilighetsbygg åpnet, med store lyse familie / ferie-leiligheter med hems. Selvsagt med stort bad, TV både på stua og i sengen, selvsagt med kabel og wifi nett.

Vi har møtelokaler, forsamlingssteder ute og innendørs i og rundt vår vinterisloerte Lavoo, med åpen bålplass i midten. Vi har felles oppvarmet dusjanlegg, vaskerom med vaskemaskin og trommel, storkjøkken til de store hendelsene og utendørs oppvasksenter for de bitte små.

For de mer dagligdagse digitale syslene har vi lynrask fibernett til det store internettet, fordelt over vårt trådløse nettverk.

For de enda mer private syslene har vi nyetablert tømmestasjon for bobiler.

Noen synes dette er helt greit, og andre elsker det. Våre folk snakker engelsk, tysk, norsk, svensk, dansk, alle de baltiske språkene og litt russisk. En ting er sikkert: Utne er annerledes, familiedrevet i generasjoner.

Du finner oss ved avkjøring nummer 9 fra E6 i Østfold.

Leiligheter og hytter

For den som trenger mer plass og større frihet enn det hotellene kan tilby har Utne store, gode og luksuriøse leiligheter i flere størrelser.  Vi har leiligheter med 1,2 og 3 søverom, og leiligheter med hems for inntil 8 personer. Våre nye leiligheter har gulvvarme, bad med dusj og toalett, kjøkken med kokemuligheter og oppvaskmaskin, HD TVer og WiFi.

Våre campinghytter er enkle små tømmerhytter, totalrenovert i 2013. Klassisk campingfølelse med andre ord. Hyttene har lys og varme, kokeplate, kjøleskap og tv med 15 kanaler.

Rom

På Utne har vi 5 rom. Alle rom er helrenovert i 2013. Vi har 4 rom med 4 sengeplasser og ett rom med 6 sengplasser.

Campingplassen

På Utne har vi plass til over 80 campingvogner eller bobiler, med strømtilknytning og kabel-TV og Internet for alle. Vi tar ellers imot alt fra telt til busser. Vi har masse plasser utover dette, så alle er alltid velkommen.

På Utne Camping har vi en rekke nydelige, velholdte campingvogner. De kan leies hos oss til veldig fordelaktige døgnpriser. Samtlige modeller er også til salgs.

Bålhuset

Bålhuset vårt er et av de mest særpregede selskapslokaler og forsamlingslokaler man kan finne. Form, stil og fasiliteter er valgt med tanke på å skape en intim atmosfære uansett anledning.

Utleie

Utne Camping har utleie av Sykler, Mopeder, SegWay ...og elektriske kjøretøy for barn. Sengetøy i hotellstandard til leie. Griller og kjøkkenutstyr til leie/utlån.

Transport og annet

Vi har egen sjåfør og ShuttleBus-tjeneste med Mercedes sedan, 16-seters og 9-seters busser. Vi har mulighet for langtids parkering av bil, lagring av caravan og tømmestasjon for bobil.

Les mer om våre overnattingsmuligheter på våre nettsider. Velkommen til Utne Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Rom: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 50
 • Bobilplasser: 50
 • Teltplasser: 50
 • Campingvogner for utleie: 40
 • Hytter: 4
 • Leiligheter: 35
 • Rom: 5
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 3
 • WC: 12
 • Dusjer: 12
 • Servanter med varmt vann: 12
Plassering