Beskrivelse
Ingen stemmer til nå

Topcamp Hallingdal Feriepark

Hallingdal Feriepark er 5 stjerners camping med førsteklasses hytter til leie. Vår ambisjon har vært å sette en ny standard for camping i Norge. Campingmagasin og camping-anmeldere har forlengst kalt vår park landets beste. Om du vil ha en enkelt overnatting, en lang hytteferie eller camping sesongplass, bo i egen bobil, campingvogn eller telt... vi skal gjøre vårt ytterste for at du trives! Gratis wifi for alle våre gjester!

Det første du ser når du besøker oss, er det elegante hovedbygget hvor du finner resepsjonen - her får du hjelp med det meste.

Her er også vår hyggelige, populære restaurant, Bergtatt Bistro. Vi mener den er Hallingdals beste (men vi er nok ikke helt nøytrale)!

I restauranten serveres nydelig lunsj og middag av kortreiste råvarer - eller bare noe godt å drikke foran peisen - eller på terrassen med utsikt over elva. For helt enkel servering finnes også Snakkbar i aktivitetshuset.

Fem stjerner og førsteklasses fasiliteter

Vårt sanitæranlegg er i særklasse - her er det varmekabler og flotte fliser, kombinert med delikate tre-detaljer og dusjer av høyeste kvalitet. En unik egen, koselig avdeling for småbarn og et utvalg familierom der man kan være like usjenert som på badet hjemme.

Felleskjøkkenet er nytt, velutstyrt og delikat! På vaskeri-avdelingen finner du vaskemaskiner og tørketromler.

Gladligvare - vår egen nærbutikk

I ferieparkens butikk kan du handle alt fra ferskt brød og aviser til et utvalg middagsretter, drikke og kanskje noen av tingene du glemte å ta med hjemmefra. Savner du enda noe mer, kan vi sikkert skaffe det også! Vil du handle stort, finner du en kjedebutikk noen hundre meter utenfor parken.

Morsomme aktiviteter og gode opplevelser!

Her behøver ingen å kjede seg! Hurramegrundt lekeland er det største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen! Hallingkastet lekepark er 11 meter høy - med landets høyeste spiralsklier! Høyt & Lavt Klatrepark byr på mange forskjellige klatreruter og utfordringer. Høydepunktet er zip-line over elva. Eller kanskje Ørnestupet med "fritt fall" fra 9 meter?

Hallingdal 4H-gård

På vår egen besøksgård bor Geir Geit, Kåre Kanin, Guri Gakkgakk og minigrisene og mange flere dyr hele året! Her kan barna få være med på mating, kos og eggsanking (Gjett om den frokosten blir stas!) På sommerstid kommer også Lars Lama, Pål Fugl og enda flere dyr, samt at det kjøres gråtass-traktor, Farmen junior-konkurranser og mye mere gøy. I noen skoleferier tilbyr vi også stølsbesøk for barna.

Hytter

Hytteferie med idyll langs Hallingdalselva Lekre, moderne, arkitekttegnede hytter med sengeplass for 4, 6 eller 8 personer. Fantastisk beliggenhet langs Hallingdaslelva. Lyst, stilig med høy komfort og trivselsfaktor. Dette er noe annet enn tradisjonelle campinghytter!

Styltehytte

Hytteferie nærmere himmelen! Bo nærmere stjernene i styltehytte! Våkn opp på nivå med fuglene og nyt morgensolen med panoramautsikt på altanen. Å bo på stylter er en opptur man sent vil glemme! 2 sengeplasser.

Campingvogn

Vi har 10 av de største, flotteste Cabby campingvognene stående til utleie. Funderer dere kanskje på å kjøpe en campingvogn, men ikke er sikre på hva dere vil ha? Prøv å bo i en av våre campingvogner for å se om det kan være en ferieform som passer familien. Som gjest hos oss har dere fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og felleskjøkken.

Camping

Comfortplass på hele ca 140 kvm eller standardplass på ca 110 kvm. Velg beliggenhet selv! Alle har tilgang til 16 amp strøm (NB! Krever 1 fas kontakt. Kan leies eller kjøpes i resepsjonen), vann/avløp (sommer) , kabel-TV og wifi. Alle våre gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og felleskjøkken.

Bobilplass

Våre standard bobilplasser har enkel adkomst fra veien. Hver plass er ca 110 kvm stor og har tilgang til 16 amp strøm (NB! Krever 1 fas kontakt. Kan leies eller kjøpes i resepsjonen), vann+avløp til gråvann (i frostfrie årstider), kabel-tv og wifi. Alle våre gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og felleskjøkken.

Teltplasser

Teltplassene våre er lokalisert på vestsiden av ferieparken. Plassene er opptil 110 romslige kvm store og har tilgang til 16 amp strøm, vann, avløp, kabel-TV og WiFi. God plass til telt, sittegruppe og bil på egen plass. Alle våre gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og felleskjøkken.

Velkommen til Topcamp Hallingdal Feriepark!

Video

Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
  • Høysesong: 01.06-31.08
  • Bobil/campingvogn: Hele året
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Hele året
Klassifisering
Hytter: Campingplass:
Fakta
  • Bobil-, vogn- og teltplasser: 15
  • Sesongplasser: 20
  • Hytter: 28
Plassering