Stavn Camping og Hytter

Stavn Camping og Hytter er en hyggelig campingplass som ligger flott til i de skogrike omgivelser ved Stavn (Flå) omtrent 350 meter fra riksvei 7 mellom fjell og Hallingdalselva. Vi har plass både for deg som ønsker å leie en hytte, og for de som kommer med egen bobil, campingvogn eller telt.

Campingplassen er et flott utgangspunkt for mange ulike aktiviteter. I nærheten finner du merkede fotturer, sykkel-muligheter, eller du kan leie en kano for å oppleve Hallingdalselva. Hallingdalselva og fjellsjøene byr på flotte fiskemuligheter.

For barn har Stavn Camping en fin lekeplass med trampoline og svømmebaseng.

Stavn Camping er også et perfekt valg for en avslappet ferie, langt borte fra alle stress og ståhei fra dagliglivet. Her kan du nyte freden og naturen i flotte omgivelser.

Campingen har et sanitæranlegg med gratis dusj, vaskeservant, med varmt og kaldt vann og toaletter. Damer og herrer separat. Bygningen har en kokeplass for gjester uten kokemuligheter. Ved siden av bygningen er oppvask-muligheter.

Det finnes en grillplass og det er også mulig å låne grill. I resepsjon kan du kjøpe noen daglig varer, litt snacks, brus og brød.

På campingen får du tilgang til trådløs internett.

Bjørneparken i Flå

Opplev bjør­ner, elg, gaupe, slang­er, kroko­dil­ler og an­dre ekso­tiske dyr på nært hold. Tilret­telag­te førings­aren­aer med fø­ring hver ti­me. I til­legg er der mange spen­nende aktiviteter, hinder­løyper, Zip­line, uten­dørs- og in­nen­dørs leke­land.

Langedrag Naturpark

På tunet kan man få opp­leve nær­kon­takt og kos med våre mange hus­dyr. I natur­parken kan du på nært hold stu­dere vil­le dyr, som ul­ver, gaup­er, fjell­rev, vills­vin, elg, mos­kus, yak og reins­dyr. Bli med på rid­ning, hunde­kjøring, klatre­park, fiske­mulig­het­er, se­ter­dag­en.

Tropicana Badeland

Innen- og utendørs bade­land. Me­ga sklier, bølge­bas­seng, grot­ter og Wild Ri­ver for sto­re og små. Eg­et barne­om­råde for de minste.

Krøderbanen

Her kan du oppleve en av­stres­sende tog­reise i tids­riktig miljø på Krøder­banen. Veteran­tog med damp­loko­motiv og gam­le teak­vog­ner trafik­kerer den 26 km lange museums­jern­ban­en mel­lom Viker­sund og Krø­der­en i Buske­rud.

Turer

Det fin­nes for­skjellige mer­ke­de stier i Vass­faret og Nore­fjell blant an­net: Vass­faret na­tur­sti, 16km. Veneli fjells­kog – og kul­tur­sti, 3km. I resep­sjon­en har vi et hef­te med de 11 topp­tu­rene. Her får du varierte turforslag og all in­for­ma­sjonen du treng­er for å kom­me deg helt til topps.

Flere flotte opplevelser i vårt område finner du beskrevet på våre nettsider.

Hytter

På campingen er 10 hytter for 3 til 8 personer. Husdyr er tillat unntatt i hytte 10. Alle hytter er utstyrt med senger, puter, dyner, sittegruppe, kjøleskap,kaffetrakter, kokplate, serviser, koketilbehør, bestikk, varmteplater og hagestoler. Også fines det en informasjonsmappe med brosjyrer og informasjon om Hallingdal.

Camping

På campingen har vi omtrent 9 campingvognplasser. 6 plasser med fast strøm og 3 kan få strøm.

Les mer om våre hytter på vår nettside.

Velkommen til Stavn Camping og Hytter!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Åpent: 1.5 - 20.9
 • Fullservice-periode: 15.06-31.08
 • Høysesong: 15.06-31.08
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Kun sommersesong
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 6
 • Bobilplasser: 6
 • Teltplasser: 7
 • Hytter: 10
 • WC: 4
 • Dusjer: 2
 • Servanter med varmt vann: 4
Plassering