Haglebu Fjellstue - Flenta Camping

Haglebu er en liten plass som ligger på ca. 800 moh og ca 20 min kjøretur fra Eggedal Sentrum i Sigdal kommune. Haglebu betyr setra i det gode lende. Haglebu fjellkirke finnes på stedet. Det er populært å arrangere bryllup med påfølgende fest på Haglebu Fjellstue.

Haglebunatten er en vakker fjelltopp som er 1278 moh. Sommerstid tar det 1,5 time og gå til toppen fra oss på fjellstua. Turen er bratt og kan oppleves som luftig, men det er en helt nydelig 360 graders utsikt fra toppen.

Camping

På Haglebu Fjellstue har vi en campingplass hvor det er plass til 125 campingvogner. Med unntak av et par stykker så har alle de som har plass hos oss helårscamping. Vårt sanitærbygg er lyst og luftig og inneholder dusjer, toaletter, oppvaskbenk, vaskemaskin og tørketrommel. Dette er en fin måte og feriere på bade sommer som vinter. Om vinteren kan du bare ringe oss og vi setter på strøm i vognen din sånn at den er god og varm når du kommer til fjells. Flenta camping ligger ca. 500 m fra alpintbakken, og rett ved siden av de fint preparerte langrennssporene. På sommeren er det bare en kort spasertur ned til Haglebuvannet for og ta et forfriskende bad i fjellvannet.

Vi har ledige helårsplasser. Ta kontakt på post@haglebu.no.

Hyttene

Hyttene er ca. 65 m2 + ski-bod. Dette er greie hyggelige hytter med to soverom med fire køyer på hvert rom. Den ene av underkøyene på hvert soverom er bredere og kan nyttes som dobbeltseng. Det er store og romslige oppholdsrom, med kjøkkenkrok. Romslige bad, alle med dusj og toalett.

Leilighetene

Leilighetene er ca. 65 m2 + ski-bod. Dette er fine leiligheter med et soverom i 1 etg med to senger og 1 soverom på hems med 3 senger. Det er store og romslige oppholdsrom, med kjøkkenkrok. Romslige bad, alle med dusj og toalett. Leilighetene egner seg for funksjonshemmede, med høyt toalett, og rullestolramper ved dørene.

Kafeteria

Vår kafeteria er åpen hele året, med et unntak av korte perioder i lav sesong. Åpningstider varierer litt etter sesongen. Vi er meget stolt av vårt kjøkken her på huset. Vi legger vår ære i å lage maten etter gode gamle tradisjoner. Her males kjøtt, her kokes kraftbein osv. slik at våre karbonader, kjøttkaker, steker og sauser har vårt eget preg, og smaker hjemmelaget og godt. Vilt er en av våre spesialiteter. Elg som filet, stek, viltsnadder eller karbonade smaker godt. Hele sommeren serverer vi vår anerkjente, gode heimelaga rømmergraut. Vi vil også nevne at du i vår kafeteria kan kjøpe nystekte brød og diverse kiosk varer

Pøbben Sjenkestugu

Det siste tilbygget til fjellstua. Puben består av to hus som henger sammen. Skjenkestugu og Medalstugu. Medalstugu er en gammel liten stue, som kan benyttes til mindre grupper og selskaper til bespisning og lignende. Begge disse husene er gamle trivelige tømmerstuer bygget på 1700/1800 tallet som vi har flyttet hit. Disse stuene innehar en herlig atmosfære og skaper sin egenartede stemning.

Peisstugu

Med trivelige tømmervegger og en hyggelig atmosfære bygget på 1800 tallet. Dette er et godt sted å slappe av etter fjellturen eller skituren. Benyttes mye til selskaper og kurs Her kan du nyte noe godt å drikke se på tv, eller bare hygge deg foran peisen. Hvis du kommer her sammen med en gruppe er stuene selvfølgelig til disposisjon.

Sal

Salen benyttes til alle større arrangement. Her kan det dekkes og tilpasses etter behov ved de forskjellige arrangement. Salen blir ofte benyttet til kurs, selskap, bryllup, offentlige tilstelninger osv.

Velkommen til Haglebu Fjellstue - Flenta Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Hele året
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 10
 • Bobilplasser: 10
 • Sesongplasser: 120
 • Hytter: 2
 • Leiligheter: 4
 • WC: 10
 • Dusjer: 6
 • Servanter med varmt vann: 8
Plassering