Valevåg Camping og Hyttetun

Velkommen til idylliske Valevåg Camping og Hyttetun - camping og overnatting midt mellom Stavanger og Bergen. Campingplassen ligger i rolige landlige omgivelser hvor det er kort vei til flotte strender, fiske, gå og sykkelturer.

På området rundt servicebygget er det tilrettelagt for korttids camping med steinsatte kjørespor og egen gressplen til hver enhet, noen plasser har også egen platting. Vi tilbyr ogsåsesongplasser for deg som ønsker å være hos for en lengre periode.

Vi skreddersyr løsninger til bedrifter og grupper med overnatting, mat etc etter ønsker og behov. Ta kontakt så finner vi en god løsning som passer deg og ditt ønske.

Pub lokale med flott uteservering hvor middag eller vår ordinære meny kan nytes. Kiosk med is,brus og snacks.

Dusj, WC og kokemuligheter i  servicebygg. Mulig å tømme spillvann fra bobil og campingvogn.

Hytter

Koselige tradisjonelle campinghytter som består av stue med sofakrok og kjøkkenkrok med kokemuligheter, bad med dusj og toalett, soverom med familiekøyseng og hems med to madrasser. Hyttene har kjøkkenutstyr, kjøleskap og dyner/puter. Hyttene har wifi, TV med dvd-spiller og NRK-kanaler fra Rikstv.

Rorbu

Vår idyllisk beliggende rorbuleiligheter har sjøkanten kant i kant med balkongen og byr på nydelige omgivelser og topp standard. Her er det plass for 5-8 personer med alle bekvemmeligheter. Her kan dere nyte en romantisk helg eller uke. Hør bølgeskvulp og kjenn lukten av saltvann. Veksle mellom tur i fjellet og late timer ved stranden. Muligheter for båtleie. Dra på fisketur eller utforsk kanalene på Bømlo som bare ligger 30 minutter unna på andre siden av Bømlafjorden. Leilighetene har wifi og parabol (canal digital).

Båtutleie

Ta kontakt med resepsjonen for leie av båt.

Tittelsnes fort

På en dag med litt regn i luften er Tittelsnes fort fra 2. verdenskrig et ypperlig sted å tilbringe dagen. Området er flott vedlikeholdt og byr på muligheter for å utforske skyttergravene, bunkersene og de mange spennende turveiene rundt på området. Husk lommelykt da noen av bunkersene er mørke. Kjøretid fra campingen ca 8 min.

Fjelltur til Høgesnippen

Rett ved campingplassen ligger områdets høyeste fjell med sine 432 meter. Går du opp på toppen har du fri utsikt til isbreen Folgefonna som ligger i nasjonalparken. Du får også en fantastisk fin utsikt over området, fjorden og havet. Det er flere stier opp til fjellet og noen av dem er merket. Turen opp tar omkring en time, men det spørs jo hvor sprek du er. Ta med mobiltelefon og drikke. Og kanskje en sjokolade?

Besøk gård med dyr: Valehaugen

På Valehaugen bor campinplassens vertskap på en gård. Her er det muligheter for å hilse på de søte lammene eller kose med ponniene og hønene. Etter hvert kommer flere spennende dyr. Det er 150 meter å gå fra campingplassen til gården.

Ryvarden – se åpent hav

Ryvarden med sin spektakulære utsikt over åpent hav er en severdighet uten like, her er man tett på elementene og det er fantastisk i både solskinn og i piskende regn som på bildene. På Ryvarden er det mange ulike arrangementer, utstillinger osv se deres webside www.ryvarden.no for mer info.

Badestrand 13 minutter unna

Kun en liten kjøretur på 13 min fra campingplassen ligger vakre Holsviko. Her kan du bade, nyte sola, fotografere, fiske, fange sandkrabber og småfisk eller bare ligge i gresset og la humla suse. Rett ved stranden ligger en flott liten foss med kulp. Utsikten ut i Bømlafjorden er bare nydelig. Gode parkeringsmuligheter rett ved stranden.

Velkommen til Valevåg Camping og Hyttetun!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
  • Fullservice-periode: 01.06-31.08
  • Høysesong: 01.06-31.08
  • Bobil/campingvogn: Hele året
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Hele året
Fakta
Plassering