Ringøy Camping

Ringøy Camping ligg idyllisk til ved Hardangerfjorden og har god plass til bubil, campingvogn og telt. Hjå oss kan du også leige hytta "Dreiarstova" som ligg midt mellom epletrea, med ein eineståande utsikt over fjord og fjell.

Ringøy ligg 10 km frå Kinsarvik og er eit god utgangspunkt for opplevingar langs Hardangerfjorden. Campingplassen er ideel som base for ekskursjonar til kjende attraksjonar i Hardanger. Med Hardangerbrua som vart opna i august 2013, er det heller ikkje langt til Voss, Granvin og Ulvik.

Campingen har ei lita båthamn for småbåtar og kanoar.  Alle våre gjester er hjarteleg velkomne til å låna robåten vår. Du kan også bruka veden og fyra opp på den koselege bålplassen.

På veggen ved toaletthuset finn informasjon om ein av dei mange gåturane i området. Campingen er open frå 1.5 - 15.9. Grupper kan reservere plass utanom sesong på førespurnad.

Santiæranlegg er nyrenovert 2020.

Dreiarstovo

Ei hytte midt mellom epletrea, og med storslått utsikt over Hardangerfjorden!

Den gamle husmannsstova ligg vakkert til ved Hardangerfjorden midt mellom rekkjer med frukttre og bratte fjellsider. Bygget er opphaveleg frå 1870, men vart restaurert i 2006. Dei gamle veggane står framleis, og gjer Dreiarstovo til noko heilt særeige.

Etter full renovering og med moderne utstyr på plass, er Dreiarstovo ein flott plass å bu når du ferierer i  Hardanger. Her er alt du treng av utstyr - oppvaskemaskin, vaskemaskin, toalett, dusj og varmekablar i golv. Hytta leies ut med sengetøy og håndkle for å sikre gode hygienerutinar. 50,- tillegg i pris per person.

Som gjest på Ringøy kan du også bruka båten vår, og tenna opp bål på bålplassen nede ved fjøra.

Aktiviteter

Med Ringøy Camping som base har du kort veg til ei rekkje opplevingar. Nedanfor er nokre forslag til kva du kan sjå og gjere i Hardanger. Vi har også utleige av spill og utstyr til uteaktivitet.

Mikkelparken for dei minste

Frå Ringøy Camping tek det berre ti minutt å køyra til den populære Mikkelparken i Kinsarvik. I Mikkelparken har dei badebasseng med sklier, trampoline, trøbilar, kaniner og andre dyr. Du kan også helsa på Mikkel og Mikkeline. Les meir om parken her.

Festivalar

Hardanger er mellom anna kjend for dyrking av eple og moreller, og difor høyrer blømingsfestival og morellfestival med! Du kan lesa meir om dei spesielle festivalane her.

Naturopplevingar

Det er ikkje utan grunn at turistar frå heile verda kjem til vakre Hardanger. Dei vil sjå høge fjell, glitrande fjord og rekkjer på rekkjer med frukttre. Her er mange fjelltoppar å bestiga og fossar å sjå. Ringøy Camping ligg sentralt, og kjende attraksjonar som Vøringsfossen og Trolltunga er ikkje langt unna.

Utflukter

Frå Ringøy kan du ta dagsturar til andre populære reisemål, som tildømes Ulvik, Voss og Bergen. Til Voss tek det berre 40 minutt med bil. Her er det masse å sjå og oppleva, alt frå shopping til flyging i vindtunnel. Les meir om Voss her.

Fiske

Mange fiskeentusiastar kjem tilbake til Ringøy Camping gong etter gong. Campingen ligg fint til heilt nede ved fjorden, og frå kaia kan du sjøsetja din eigen båt, eller du kan låna vår. Merk at du må ha fiskekort om du skal fiska i ferskvatn. Fiskekort kan kjøpast på turistinformasjonen i Kinsarvik.

Velkommen til Ringøy Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Åpent: 1.5 - 31.8
 • Fullservice-periode: 1.6 - 15.8
 • Høysesong: 23.6 - 15.8
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Kun sommersesong
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 40
 • Bobilplasser: 40
 • Teltplasser: 20
 • Hytter: 1
 • WC: 5
 • Dusjer: 5
 • Servanter med varmt vann: 6
Plassering