Oldevatn Camping

Oldevatn Camping ligg idyllisk til ved Oldevatnet, omkransa av fjell og isbrear.

Vårt hovedfokus er service og reinhald, samt eit  variert aktivitetstilbud i alle aldersgrupper. Vi kan by på leikeplass, fri bruk av syklar og båtaktivitetar,  samt ei mengde med turalternativ i skog og mark.

Gratis trådlaust internett på heile campingplassen.

Resepsjonen har eit enkelt utval av nødvendige  matvarer, og serverar ferske brød og rundstykker kvar morgon.

Hytter av høg kvalitet med moderne standard,  samt ein fint opparbeidd campingplass for bobilar, campingvogner og telt.

Oldevatn Camping ligg 10 minutts køyring frå Olden sentrum, i retning Briksdal.

Camping

55 drop-in plassar ved vatnet eller ved leikeplassen. 16 ampere kontakter. Sanitærbygget er velholdt og framstår som nytt. Kjøkkenet har både gass- og eletrisk koketopp, mikrobølgeovn og kjøleskap. Sittegruppe både inne og ute under tak. TV-rom ved resepsjonen.

Hytter

Oldevatn Camping har 8 hytter. 5 campinghytter av forskjellig størrelse har kjøkken og privat baderom. 3 hytter av forskjellig størrelse har kjøkken og toalett. Fellesdusj. Alle hyttene vart renovert i 2017.

Hytte med 3 soverom og baderom: Hytte på 57 m2 med 3 soverom og plass til inntil 6 personar. Soverom 1 har dobbelseng (150 x 200). Soverom 2 og 3 er identiske og har 1 stk køyeseng (90 x 200). Kjøkkenet er utstyrt med kopper og kar, og har komfyr, kjøleskap og mikrobølgeomn. I stova er der spisestue, sofagruppe og TV. På baderommet er der både dusj og toalett. Verandaen har ei sittegruppe med fin utsikt utover Oldevatnet.

Hytte med 2 soverom og baderom: Hytte på 58 m2 med 2 soverom og plass til inntil 6 personar. Soveromma er identiske og inneheld 1 stk familiekøye (150 x 200 og 75 x 200) og klesskap. Kjøkkenet er utstyrt med kopper og kar, har induksjonstopp, steikeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeomn. I stova er der spisestue, sofagruppe og TV. På baderommet er der både dusj og toalett. Verandaen har ei sittegruppe med fin utsikt over Oldevatnet.

Hytte med 1 soverom og baderom: Hytte på 27 m2 med 1 soverom og plass til inntil 5 personar. Soverommet har 1 stk familiekøye (120/150 x 200 og 75/90 x 200) og klesskap/kommode. Kjøkkenet er utstyrt med kopper og kar og har induksjonstopp, kjøleskap og mikrobølgeomn. I stova er der en sovesofa (120 x 200). På baderommet er der både toalett og dusj.

Hytte med 2 soverom og fellesdusj: Hytte på 33 m2 med 2 soverom og plass til inntil 5 personar. Soverom 1 har 1 stk familiekøye (120 x 200 og 75 x 200) og klesskap. Soverom 2 har 1 stk køyeseng (75 x 200). Kjøkkenet er utstyrt med kopper og kar og har koketopp og kjøleskap. Der er toalett på hytta, men man må på sanitæranlegget for å dusje.

Hytte med 1 soverom og fellesdusj: Hytte på 25m2 med 1 soverom og plass til inntil 5 personar. Soverommet har 1 stk familiekøye (120 x 200 og 75 x 200) og klesskap. Kjøkkenet er utstyrt med kopper og kar og har koketopp, kjøleskap og mikrobølgeomn. I stova er der en sovesofa (120 x 200). Der er toalett på hytta, men man må på sanitæranlegget for å dusje.

Aktiviteter hos oss

Leikeplassen er 700 kvadratmeter, ny og toppmoderne.

Følgande aktivitetar er gratis for buande gjester: Leikeplass, hoppepute, robåt, trøbåt, kano, vanntrampoline, bademuligheter, syklar, stylter.

I tillegg til desse har vi SUP til utlån.

Toppturar

Kattanakken, Flatsteinbu, Oldeskaret, Klovane, Høgenibba, Skåla

Kortare turar

Briksdalsbreen, Brenndalsbreen, Kvitefjellet, Ullsteinen, Gytrifossen

Loen Skylift

Loen Skylift er ein populær og spektakulær attraksjon i hjertet av Nordfjord. Pendelbana tek deg frå fjorden til Hoven (1011 moh) på kun 5 minutt. På toppen finn du Hoven Restaurant med en mektig utsikt mot Lodalen, Olden og Oldedalen.

Via Ferrata Loen

Via Ferrata Loen er ein fenomenalt flott opptur frå fjord til fjell. Turen går langs ein tilrettelagt klatresti der du heile vegen er sikra i ein wire. Turen går på skogsveg og sti til 440 moh, deretter i via ferrata (jernveg) og over Gjølmunnebrua, vidare opp til toppen av Hoven på 1011 moh. Der er forskjellige vanskelighetsgrader. Retur enten med Loen Skylift eller på anleggsveg ned til Oppheim 280 moh.

Fiske

Oldevatnet er eit særs godt fiskevatn. Her finn du ørret og røye. Fiskekort og fiskeutstyr fås kjøpt i resepsjonen.

Velkommen til Oldevatn Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Åpent: 01.05-30.09
 • Høysesong: 1.6-20.8
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Kun sommersesong
 • Sesongplass: Kun sommersesong
Fakta
 • Bobil-, vogn- og teltplasser: 55
 • Hytter: 8
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 7
 • Dusjer: 7
 • Familierom: 1
 • Servanter med varmt vann: 12
Plassering