Beskrivelse

Ula Camping

Ula Camping er midt i smørøyet til en vellykket teltferie, i et naturlig teltområde som det ikke finnes makent til noe sted. Bruk den fine stranden, kjenn sanden mellom tærne, nyt havet, fisk etter krabber, utforsk svabergene, turstiene og alt annet vi tilbyr av gratis natur her på Ula Camping. Legg vekk telefonen og husk at det er en grunn til at Ula er en plass uten WiFi, med enkle fasiliteter og hvor naturen er lekeplassen. Skulle dere ønske mer er det nok å velge av i Vestfold, og før dere aner er ferien slutt. Da er det bare å komme tilbake, igjen og igjen som så mange gjør.

Ula Camping eies av kommunene Larvik og Sandefjord. Campingplassen har et servicebygg med toaletter, dusj, enkle oppvask- og kokemuligheter. Dette er åpent i sesongen. Det finnes vaskemaskiner i serviceanlegget i Ula havn. Det er butikker en kort kjøretur unna , matlevering til campingen, og på Ula Marina der det også er en liten uteservering. Dersom dere nyter medbrakt vennligst vis hensyn til at dette er en familieplass.

Vi er opptatt av å ta vare på plassen med sine majestetiske furutrær, et campingområde som har eksistert i over 70 år. Derfor oppfordrer vi til ikke å bruke engangsgriller men heller benytte grillene som er plassert ved resepsjonen eller ha med turgriller som er brannsikre, og som ikke lager brannmerker. Ha alltid slukkeutstyr og vann i nærheten, og unngå åpen ild siden det er forbudt med åpen flamme.

Vi har åpent alle dager med 24 timers innsjekking på internet.

Teltplass

For å besøke oss kjører dere til Ula havn hvor dere parkerer midlertidig på betalingsparkeringen. Deretter følger dere gangveien 300 meter mot stranden og resepsjonen. Det finnes gratis offentlige parkeringsplasser for gjestene, derfor er det viktig å ta kontakt om dette ved innsjekking. Bagasjen kan trilles inn med våre blå traller. Disse står enten i havna eller på campingen inne på området. Husk at det er viktig å returnere trallene umiddelbart til resepsjonen etter bruk. Det er få traller og mange gjester.

Det er ingen plassreservasjon, og det er alltid ledige plasser. Plassene nærmest sjøen har havutsikt. Det er begrensninger på hvor nære strandsonen teltene kan settes opp. Strandsonen er tydelig merket med hvite ringer på trærne.

Campingvogner og bobiler - kun sesongplasser!

Ula Camping har et område bakenfor teltplassen med sesongplasser for campingvogn og bobiler i sommersesongen. Ta kontakt for informasjon og reservasjon. Det er ingen døgnplasser. 

Campingvogner og bobiler som ønsker døgnplass, henvises til oppstilling i Ula Gjestehavn der det er eget servicebygg for disse.

Innsjekking for vogner og bobiler som ikke skal stå gjennom sesongen skjer på automat i Ula Havn, ikke via Ula Camping.

Velkommen til Ula Camping - naturnært ved havet, camping i flott natur med vakre strender og svaberg!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
  • Åpent: 01.05-16.09
  • Fullservice-periode: 16.06-20.08
  • Høysesong: 16.06-20.08
  • Telt: Kun sommersesong
  • Sesongplass: Kun sommersesong
Klassifisering hytter
Hytter:
Fakta
  • Teltplasser: 90
  • Sesongplasser: 25
Plassering