Raulandsfjell

Vi ønsker deg velkommen til Raulandsfjell! I tillegg til flotte turområder (og tursti til toppen) kan vi tilby utleiesykler og utleiekanoer for de som ønsker å oppleve noe av det beste Totak-området har å by på.

Uteområdene her på Raulandsfjell er tilgjengelige med trampoliner, sandvolleyball +++++ Restauraten vil være åpen i sommer, i tillegg til vår nye satsing Rauland Fjellkafé i sentrum. Vi har overnatting i leiligheter og på annekset. Ta kontakt om vi kan hjelpe deg med å tilrettelegge for en perfekt ferie!

Bobilcamping

Vi ønsker alle bobiler velkomne til Raulandsfjell! Parkering hos oss ligger i bunn av Raulandsfjell Alpinsenter som har 8 bakker og 2 heiser. Fra enden av parkeringsplassen går også langrennsløypene på Rauland som totalt er 150km.

Rauland har også mye å tilby på sommeren som kanoturer, gåturer, sykling og mye annet. Uansett sesong finnes det noe å gjøre hos oss.

Når du bor hos oss får du tilgang til felles bad (damer og herrer), felles stue og felles kjøkken. Du kan også bestille mat i våres restaurant som er åpen fra 1 juni-30 april.

Tømming av toalett og spillvann: i Rauland sentrum

Felles oppholdsrom og kjøkken. Utleie av sykkel, kano og båt. Restaurant.

Aktiviteter

På Raulandsfjell finnes moro for hele familien hele året!

Alt fra høyfjellsterreng med små fiskevann til store idylliske Totak finnes i umiddelbar nærhet. Bo komfortabelt i rom eller leilighet på Raulandsfjell, spis godt i restauranten vår, og opplev alt det den fantastisk flotte naturen byr på.

Kanoutleie: Opplev den vakre innsjøen Totak! Vi har kanoer til hyggelige priser.

Sykkelutleie: Opplev den vakre naturen på sykkel! Vi har topp moderne sykler og flotte sykkelstier langs innsjøer og høye fjell.

Fjelltur: Flott turterreng fra døren, kart kan kjøpes hos oss. Vi har mange fine turforslag. Flott bær- og soppterreng.

Fiske: Vi har fiskeutstyr for utleie. Mange flotte fiskevann i nærheten, vi kan være behjelpelig med fiskekort.

Sesongplass

Ønsker du sesong leie? Ta kontakt med oss på post@raulandsfjell.no

Velkommen til Raulandsfjell!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering