Meløstranda Camping

Meløstranda Camping ligger sentralt plassert i Vestfold fylke. Det er kort vei til Sandefjord og Larvik som er de nærmeste byene. Campingplassen ligger i enden av Åsrumvannet som igjen er forbundet mot elva Lågen. Det er lett og finne frem til campingplassen, for dem som kommer fra Larvik kan en  ta riksvei 40 mot Kongsberg for så å ta av ved tettstedet Kvelde og riksvei 304 mot Sandefjord. For dem som kommer fra Oslo tar en av mot Sandefjord og deretter videre riksvei 304 mot Kvelde.

Campingplassen har i dag 90 stk fastboende i sesongen i tillegg til døgnplasser for campingvogn, bobiler (m.strøm) og telt.

Før sesongen 2016 startet ble det gjennomført rehabiliteringer hvor det ble bygget ny driftsbygning med bl.a kiosk. Det ble også satt ut nye bord og benker, samt bygd et lekeapparat for barna. Videre skal det settes opp en grillhytte som er til utleie for beboerne, foreninger og lag.

Hytter

Vi tilbyr sjarmerende hytter rett ved elvebredden av Numedalslågen. Hyttene har innlagt strøm og er bygd i gammel tradisjonell stil. Hyttene har ikke innlagt vann. Kjøkkenet har utslagsvask og benk, samt kjøleskap og skapplass. Fasiliteter som wc/dusj finnes 150 meter unna hyttene, og kan fritt disponeres.

Fiskemuligheter

Numedalslågen er kjent for å være en av Norges bedre lakseelver, i tillegg kan det fiskes i Åsrumvannet dersom man heller ønsker det. Som campinggjest eller sesongboer hos oss kan du kjøpe gunstige fiskekort for et 1,7 km langt strekk i Numedalslågen. I tillegg selger vi fiskekort på "Dansen", en av Numedalslågen første hvilekulper for laksen. Her kan man enten stå elvebredden eller hekte seg fast til vaier ved båtfiske.

Informasjon om priser og fiskekort finner her.

Velkommen til Meløstranda Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Åpent: 01.05 - 01.09
  • Høysesong: 20.06-20.08
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
  • Hytte: Kun sommersesong
  • Sesongplass: Kun sommersesong
Fakta
Plassering