Lovisenberg Familiecamping

Lovisenberg Familiecamping finner du i naturskjønne omgivelser i skjærgården ved Kragerø. Lovisenberg er en campingplass for den som ønsker seg en rolig ferie ved sjøen, som vil nyte livet og noen gode feriedager i telt, campingvogn eller hytte.

Her trenger en ikke forlate plassen for å få dagene til å gå.

Hos oss er det ikke mulig å reservere plasser til telt, campingvogn eller bobil i høysesongen. Vi anbefaler at dere ankommer så tidlig som mulig på ettermiddagen da det er flest ledige plasser å velge mellom. Utover kvelden vil det fylle seg opp, men Lovisenberg er et veldig stor område med plass til mange, så vi kan på det nærmeste garantere plass.

Kjøkkenfasiliteter

I sentral-bygget finner du gjestekjøkkenet vårt. Her kan du kokke din egen mat og nyte den ved ett av spisebordene. Det finner også oppvaskmuligheter. På kjøkkenet finner du diverse kjøkkenredskap for matlaging, for eksempel brødrister og eggkoker.

Sanitæranlegg

Vi mener å kunne presentere Norges flotteste camping-anlegg. Her er det lyst og lett, og keramiske fliser fra gulv til tak. Vi setter også alt inn på at det til enhver tid skal være rent og pent.

I forbindelse med at vi bygde vårt nye sanitær-anlegg, ble det også laget et eget familie-rom. Dette er et baderom for hele familien og du får på denne måten ditt eget private rom for dagens vask.

I forbindelse med toalettanlegget har vi også et bad forbeholdt for de aller minst. Her finnes det dusj, toalett samt stellebord tilpasset de minste. For tilgjengelighet og priser, ta kontakt med resepsjonen.

Dagligvarebutikk

Vi ønsker alle gjester hjertelig velkommen til butikken på Lovisenberg Familiecamping. Her selger vi aviser, ferskt brød og bakevarer, dagligvarer, øl og mineralvann samt andre nødvendigheter som for eksempel gass. I tillegg har vi videoutleie, bøker og magasiner.

Prisene skal være konkurransedyktige samtidig som utvalget skal være slik at gjestene slipper å dra inn til byen hver dag. Butikken er åpen fra 0800-2200 hver dag i høysesongen. Utenom dette vil åpningstidene bli kommunisert på inngangsdøren.

Velkommen til Lovisenberg Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Åpent: 01.05-01.09
  • Fullservice-periode: 01.05-01.09
  • Høysesong: 20.06-15.08
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
  • Telt: Kun sommersesong
  • Hytte: Kun sommersesong
  • Sesongplass: Kun sommersesong
Fakta
  • Bobil-, vogn- og teltplasser: 120
  • Sesongplasser: 150
  • Hytter: 11
Plassering