Hegna Camping

Hegna Camping ligger i naturskjønne omgivelser med gode muligheter for egen aktivitet så vel sommer som vinter. Plassen ligger sentralt med tanke på å utforske mangfoldet i området.

Vi har et av Norges flotteste Sanitærbygg som ble ferdigstilt 2011, som sikrere våre gjester høy grad av personlig comfort, i tillegg til at det er enkelt å bruke gjennom selvbetjente løsninger. Bygget er miljøvennlig og har lavt energiforbruk.

I kombinasjon med resepsjon finner du også vår ”butikk” hvor du kan i sesongen kan kjøpe utvalgte varer og utstyr.

Vi har helårsdrift og er enkle å nå på telefon og e-post året rundt.

Hegna Camping har 72 vognplasser fordelt til faste helårsplasser og korttidsleie, alle plassene har 10A eller 16A sikring.

Hos oss vil du oppleve naturskjønne omgivelser med gode muligheter for fiske, friluft og flott omgivelser for bading og avslapp. Vi har også robåter for utleie hvis du ønsker å dra på en ”Sjøormsafari”.

Hytteutleie

Du velger selv standard, enkle og rimelige eller med bad, Tv! Ønsker du å leie sengetøy så kan vi tilby det også. Du kan også velge om du vil vaske selv eller du vil at vi skal vaske for deg.

Teltplasser!

Vi har flott teltplasser i trivelige omgivelser. Hos oss vil du oppleve naturskjønne omgivelser med gode muligheter for fiske, friluft og flott omgivelser for bading og avslapp. Vi har også robåter for utleie hvis du ønsker å dra på en ”Sjøormsafari”. Vi har også kiosk hvor du kan kjøpe et utvalg av varer.

Bobil

Hos oss kan du komme for en natt, eller bruke oss som base når du utforsker Telemark!

Campingvogn

Hegna Camping har 72 vognplasser fordelt til faste helårsplasser og korttidsleie, alle plassene har 10A eller 16A sikring.

Bading

Vi har varierte muligheter for bading. I elven, innsjø eller innendørs i Gullbring kulturanlegg. Egen badeplass med flott flytebrygge i elven. Eller på Bryggen i Seljordsvatne.

Flott plass for fiske!

Stedet har vært base for Norgesmesterskap i nymfefiske flere ganger. Flotte fiskemuligheter i elv og innsjø, ikke uvanlig å ta øret på over kiloen!. Salg av enkelt fiskeutstyr og utleie av båter. Mange gjester kommer og bor på Hegna Camping for å drive fiske. Unge og eldre.

Ski

Fra Hegna Camping kan du gå på ski innover på Lifjell. Norges sørligste høyfjell ligger midt i Telemark! Lifjellplatået har flere enn 10 topper som er over 1000 moh. Området har flotte turløyper både sommer og vinter. Avstand med bil til Vrådal er ca 40 min, og Rauland ca 60 min. Alpint finnes på Lifjell, Vrådal og Rauland.

Sykkel

Telemark er kjent for sine flotte sykkelstier. Ønsker du å leie sykkel som hjelper vi deg med det. Med Hegna Camping som base så lett tilgang til mange flotte sykkelstier i Telemark. F.eks kort vei til Sykkelstien til Telemarkskanalen.

Kulturlåven

Kulturlåven på Hegna Camping ble åpnet 27.juni 2009. Her vil det foregå ulike type aktiviteter og arrangement, alt fra felles TV på storskjerm, til dans og underholdning for store og små.

Se vår hjemmeside for oppdatert oversikt over arrangement.

Ta kontakt hvis du ønsker å leie låven til egne arrangement og selskap.

Velkommen til Hegna Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering