Beskrivelse

Bøen Camping & Kafe

Bøen Camping & Kafe finner du i Tuddal, ved foten av Gaustatoppen. Vi ligger idyllisk til ved Bjårvatn i Tuddal, med flotte tur og fiske muligheter sommer og vinter. Vi har også en fin tursti rundt Bjårvatn. Gaustatoppen er et populært turmål, det ligger kun 17 km unna. Rjukan (27km) har et populært badeland, og er en del av Unesco's verdensarv. Notodden (44km) med Heddal stavkirke. Vi har kafe med alle rettigheter, ala carte meny og dagens meny.

Omgitt av fjell, vann og skogsidyll kan du nyte rolige feriedager. For deg som er eventyrlysten finner du en rekke opplevelser i nærområdet, uansett ønske.

Vi har telt, bobil /campingvognplasser og hytter til utleie.

Bøen Camping & Kafe har vært en viktig del av Tuddal i mange år. Våren 2020 overtok Ellen Bjørdalen Nerheim og Bjørn Erik Nerheim driften av anlegget. Vi er plassert sentralt i Tuddal, i idylliske omgivelser rett ved vannet, med kort vei til dagligvare, opplevelser og historiske turistattraksjoner.

Hos oss finner du både kiosk og kafe. I kiosken finner du litt mat og snop - og det du ikke finner her får du tak i på den lokale Joker-butikken som ligger i gangavstand. I vår kafe finner du en variert meny, alt fra enkle småretter til middag med lokale råvarer og dagens spesialitet. Kiosken og kafeen er åpen for alle!

Hytter

Hytte 1: Hytte med kjøkken og dobbelseng

Hytte 2: Hytte med kjøkkenkrok m/kokeplater og familekøye

Hytte 3: Hytte med kjøkkenkrok m/kokeplater og familekøye

Hytte 4: Hytte med kjøkkenkrok, spisekrok, og familiekøye

Hytte 6: Hytte med 2 soverom, 1 sov. med køyeseng, 1 sov. med familiekøye, kjøkkenkrok og spisestue

Hytte 8: Hytte med 2 sov.1sov med dobbeltseng og familiekøye,1 sov med familiekøye ,kjøkken og bad/WC

Hytte 9: Hytte med 3 soverom, 1 sov. med dobbeltseng,1 sov. med køyeseng,1 sov. med familiekøye, kjøkken og bad/WC

Gaustatoppen - Gaustablikk - Gaustabanen

En kort biltur fra Bøen finner du Gaustatoppen og Gaustablikk. Ta den flotte gåturen opp fjellet, eller ta toget inni fjellet med Gaustabanen, som er en opplevelse i seg selv. På Gaustablikk finner du også spisested, skisenter og flotte naturopplevelser.

Verdensarven Notodden - Rjukan

I verdensarvsbyene Rjukan og Notodden finner du en rekke spennende, historiske opplevelser, som for eksempel Vemork og Norsk Industriarbeidermuseum, Tinnosbanen, Telemarkskanalen, gondolen Krossobanen, isklatring, strikkhopp - og mye, mye mer. I tillegg finner du også et stort utvalg butikker og serveringssteder.

Heddal Stavkirke & Bygdetunet

Heddal Stavkirke er norges største stavkirke, og er nesten 1000 år gammel. Her kan du få omvisning på innsiden av det arkitektoniske mesterverket, guidene kan flere språk. På bygdetunet kun 300 meter unna får du oppleve hvordan bygdefolket levde i dette området før i tiden. Nyt en god lunch eller middag på Café Olea når du er i nærheten.

Velkomment til Bøen Camping & Kafe!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
Klassifisering hytter
Hytter:
Tilhørighet
Fakta
  • Campingvogn-plasser: 40
  • Bobilplasser: 40
  • Teltplasser: 30
  • Sesongplasser: 60
  • Hytter: 9
  • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
  • WC: 9
  • Dusjer: 6
  • Familierom: 1
  • Servanter med varmt vann: 10
Plassering