Roan Sjøcamping

Roan Sjøcamping holder til på Hongsand i Roan kommune (Sør-Trøndelag, Fosen-halvøya). Her er det fredfylt, men likevel liv.

Flotte rorbuer og campingplassen ligger rett ved havet. Det er gode muligheter for å fiske og du kan leie båt. Du kan dra ut på storhavet, eller fiske i fjorder i nærheten. Plassen er omkranset av et fantastisk turområde. Her er det muligheter for flotte fjellturer i uberørt natur. Du kan plukke bær, gå på jakt og fiske ørret i små idylliske vann.

I enden av campingområdet ligger en flott sandstrand. Det er 50 m til nærbutikk m/kafé. Denne er åpen til 20.00 (18.00 på vinteren).

Rorbuene har en flott beliggenhet med både havutsikt og kveldssol. Fra rorbuene er det ca. 200 m til nærbutikk m/ kafé.

Fasiliteter: Oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn, fryser (400 liter), vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, ikke-røyk, balkong/terrasse, garasje/parkeringsplass, båt, båtplass, hagemøbler, gassgrill (gass inkludert)

Avstander: Vann: 1 meter Strand: 300 meter Turterreng: 10 meter Fiskemulighet: 1 meter Matbutikk: 200 meter Restaurant: 2500 meter. Båtplassen ligger ca. 50 meter fra inngangsdøren. I tilknytning til Sjøbuene er det også et eget rom for sløying av fisk.

Campingplassen

Campingplassen ligger rett ved havet og det er gode muligheter for både fisking fra land og leie av båt. Plassen er omkranset av et fantastisk turområde med muligheter for både bærplukking, jakt, ørretfiske i små idylliske vann og fjelltur i ubererøt natur. I enden av campingområdet ligger en flott sandstrand.

Rorbuer

Torsken er ei flott og velutstyrt rorbu til leie i Roan kommune. Rorbua var ferdig renovert i 2012 og ligger idyllisk til vest for moloen til Kråkøya. Du kan fiske direkte fra bryggekanten på Rorbua, men du har også muligheter til å leie båt. Mulighetene på sjøen er mange, du kan fiske i fjordene eller dra ut på storhavet.

Boligareal: 80m², antall soverom: 3, antall sengeplasser: 8, Beliggenhet: Ved sjøen med terrasse utover vannet

Kveita ligger på kaia i Hongsand havn. Rorbua var nybygd i 2014 og har høy standard og en veldig flott utsikt. Fra balkongen ser du utover skipsleia og hurtigruta. Utleiebåtene og flytekai-anlegget er i umiddelbar nærhet og mulighetene på sjøen er mange. Du kan fiske i fjordene eller dra ut på storhavet.

Boligareal: 100 m², antall soverom: 4, antall sengeplasser: 6, beliggenhet: Ved sjøen med terrasse med utsikt mot vannet

Om du ikke ønsker å leie en hel uke, har du muligheter for å leie kortere periode. Døgnprisen er fra kr 1200. Sengeklær og håndklær følger med i prisen. Gå inn på dintur.no og søk på Roan Rorbuer og sjekk om ditt aktuelle tidspunkt er ledig. Du kan også ringe 99470785 for bestilling.

Velkommen til oss!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Høysesong: 01.06-01.09
  • Bobil/campingvogn: Hele året
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Hele året
Fakta
  • Bobil-, vogn- og teltplasser: 25
  • Sesongplasser: 16
  • Hytter: 3
Plassering