Østnes Camping

Midt i et eldorado for laksefiske, og midt i Norgeshistorien ligger Austnes eller Østnes som det kalles lokalt. Med sin nærhet til Stiklestad, er det et av de beste utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser innen historie, natur og ikke minst kultur for hele familien.

Austnes er blandt de helt beste laksevald ikke bare i Verdalselva, men i hele regionen. Valdet leverer en rekke virkelige storvokste rugger hver eneste sesong.

Pilgrimshytte

Våre småhytter eller pilgrimsytter er veldig koselige og innbydende. De ligger rett ved elva. Felles sanitæranlegg har dere har full tilgang til. Det er mulig å parkerer rett utenfor døra og det er kun få meter fra senga til første kast etter storlaksen. Hyttene har innlagt strøm og varmekilder.

Laksehytte

Laksehyttene er våre største hytter. Rett ved elvebredden lager du egen mat i eget kjøkken, eller bestiller mat fra våre lokale leverandører. Hyttene har egne bad med wc og dusj.

Eksklusivt fiske med egen hytte på eget vald

Dette er virkelig drømmen for laksefiskeren. Helt egen hytte for seg selv på eget vald. Ingenting slår følelsen av å stå i elva ved Blåmelhølen å se storlaksen velte seg i det morgensola bryter inn gjennom skogen. Her skapes minner og fangst for livet.

Dere er alle hjertelig velkommen til en minneverdig naturopplevelse!

Video

Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering