Magalaupe camping

Magalaupe camping startet allerede i begynnelsen av 1960 tallet, pr i dag har vi 10 hytter i forskjellige størrelser, 7 av hyttene har dusj og wc. Vi har plass til 50 campingvogner, sanitæranlegg og 2 felles kjøkken. Kafe/felles Tv-stue er i resepsjonen, der har vi ett lite utvalg av kioskvarer. Her serverer vi varme og kalde drikker.

Wifi har vi og det er gratis for gjestene våre.

Vi har også ett lite Galleri, hvor Karla Fjeldsetnes stiller ut noen av sine malerier. Ta gjerne turen innom hennes galleri.

Camping

Vi har flotte oppstillingsplasser for bobil og campingvogn. Vi har også fine teltplasser. Lyst til å være hos oss for en lengre periode? Vi har ledig sesong- og helårsplasser for campingvogner. Ta kontakt for mer Informasjon.

Hytter

Hytte 1: En køyeseng kjøkkenbord, kjøkken krok med to kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og innlagt kaldt vann. Leies ut i perioden 01.05 til 01.10

Hytte 2 - 3: Køyesenger. Spisekrok, sofa, kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr, kjøkkenutstyr innlagt kaldt vann. Leies ut i perioden 01.05 til 01.10

Hytte 4: To soverrom med familiekøyeseng, hems med to madrasser,kjøkkenkrok med kjøleskap,to kokeplater, mikrobølgeovn, kjøkkenutstyr, stue med Tv og bad med dusj og wc.

Hytte 5: To soverrom med familiekøyeseng, hems med to madrasser, kjøkkenkrok med kjøleskap, to kokeplater, mikrobølgeovn, kjøkkenutstyr, stue med Tv og bad med dusj og wc.

Hytte 6: To soverrom med familiekøyeseng, hems med to madrasser, kjøkkenkrok med kjøleskap, to kokeplater, mikrobølgeovn, kjøkkenutstyr, stue med Tv og bad med dusj og wc.

Hytte 7: Leies ut i perioden 01.05 til 01.10 Ett soverom med en dobbelseng 120, hems med to madrasser, kjøkkenkrok med to kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr. Sittegruppe og sofa. Bad med dusj og wc.

Hytte 8: En Dobbelseng 120, Hems to madrasser. Leies ut i perioden 01.05 til 01.10

Hytte 9: Ett soverom med en dobbelseng, hems med to madrasser, kjøkkenkrok med to kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr. Sittegruppe og sofa. Bad med dusj og wc.Leies ut i perioden 01.05 til 01.10

Hytte 10: Ett soverom med en dobbelseng og køyeseng, kjøkkenkrok med to kokplater,kjøleskap,kjøkkenutstyr,stue med Tv og Peis og bad med dusj og wc.

Moskus-safari

Dovrefjell er kjent for Europas eneste viltlevende Moskusstamme. Moskus-kua kan veie opptil 200 kg, mens oksen kan bli rundt 450 kg tung. Dette er hurtige dyr med en toppfart på ca 60 kilometer i timen.

Her finner man også den siste genetiske reinsdyrstammen fra istiden. For de som ønsker å fotografere og studere dyrelivet tilbyr vi Moskus Safari med vår kjente guide Ingmar og Terje. Guidene våre snakker tre språk, har utdannelse i Biologi/Økologi/miljølære og pedagogikk. Våre guider har lengst erfaring mht guiding og Moskus. Moskussafari arrangeres hele året. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Vandring

Ta med deg noen gode jogge/fjellsko når du kommer til oss. Fra campingplassen er det godt markerte vandringsstier. Du velger selv om du vil ha en lettere eller mer krevende tur. Kom innom resepsjonen, vi kan gi deg forslag. Vi har også kart.

Flora

Dovrefjell har vært kjent for sin rike Flora siden begynnelsen av 1800 tallet. I Nasjonalparken finner man Skandinaviens største variasjon av fjellflora. I den Botaniske hage ved Kongsvoll kan man se mange av disse plantene/blomstene ved blomstring.

Langrenn

Oppdal kommune er kåret til Sør Trøndelags friluftskommune 2016. 200 km preppede langrennsløyper: Kåsen, Vinstradalen, Storlidalen mm. På kveldstid har vi lysløype i Oppdal sentrum oppi Kåsen.

Fisking

Campingplassen ligger idyllisk ved elva Driva med mulighet for fisking av Ørret. Vi selger fiskekort.

Alpin

Det er kort vei til et av Norges lengste alpinløypenett, alpinanlegget ligger 15 minutter kjøretur fra oss. Der finner du Vangslia, Hovden og Stølen alpinanlegg, der er det 30 nedfart fordelt på 4 fjell og 2 barneparker.

Velkomment til Magalaupe Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Tilhørighet
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 25
 • Bobilplasser: 30
 • Teltplasser: 20
 • Sesongplasser: 5
 • Campingvogner for utleie: 1
 • Hytter: 10
 • WC: 4
 • Dusjer: 4
 • Servanter med varmt vann: 8
Plassering