Beskrivelse
Ingen stemmer til nå

Hembre Camping

Hembre Camping ligger idyllisk til helt ved Stjørdalselvens bredder. Vi har åpent hele året.

Hembre Camping het tidligere Torpet Camping. Vi har tatt tilbake det opprinnelige navnet fra campingen ble etablert starten på -50 tallet. Dagens eiere og drivere tok over driften i 2014. Hele området har fått en betydelig ansiktsløftning siste 2 årene og vi åpnet ”nye” Hembre Camping for våre gjester med vogn og bobil våren 2015.

Camping

Halve området er nå opparbeidet med nytt plenareal og asfalterte veier og oppstillingsplasser. Noen plasser har enkle avløp til vogn/ bobil, alle har nye strømuttak med digital måleravlesning. Vi satser i hovedsak på langtidsgjester sommer eller hele året, men du er hjertelig velkommen for kortere opphold. Vi har noen hytter og blant annet et hus for utleie. Moderne sanitærbygg, med flere dusjer og mulighet for vasking av klær ( 40,- ) Dusj er gratis. Området i og ved hyttene, samt uteareal ved allhuset har trådløs høyhastighets Wi-Fi. Dette er også gratis.

En del av området er fortsatt under noe opparbeiding. Dette er lite synlig fra området som er ferdig. Tømmeplass for bobil finnes og flere vannposter.

Felles gapahuk med grillplass ved resepsjonen. Det er pr i dag 35 oppstillingsplasser for vogn/ bobil. 

Fisking

Et supert utgangspunkt/ base til mange aktiviteter og severdigheter i nærområdet.  Hembre Camping er stedet for den som søker rolige og fredelige omgivelser samtidig som man kan nyte naturen og livet rundt elva. Forhåpentligvis med fine sommerkvelder hvor man har solen til den nesten går ned i horisonten mot Trondheimsfjorden. Hembre Gård har fiskeretten ved Campingen, men gjestene som fisker her bor stort sett oppe på gården. Allikevel er og kan Hembre Camping være et sentralt sted å bo mens man fisker på SJFF sine vald, eller kanskje du skal på et av de mange arrangementene som er  rundt omkring Stjørdal/ Trondheim og omegn. Fiskekort til SJFf kan du få kjøpt på campingen.

Praktisk informasjon

Vi har i utgangspunktet ingen betjening på Campingen unntatt i sommersesongen 1 juni til 31 august. Området er avsperret med telefonstyrt bom. Ved inngangen her finner du priser og tlf.nr direkte til oss hvor du kan gjøre din booking om du kommer utenfor betjent åpningstid. Du får da tilgang til bom så lenge oppholdet varer. Dette er en trygg og grei løsning for alle våre gjester.

Vi håper du vil trives hos oss, ta gjerne kontakt for bestilling eller om du lurer på noe. :-)

Velkommen til Hembre Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
Klassifisering
Hytter: Campingplass:
Fakta
Plassering