Brekkvasselv Camping

Brekkvasselv Camping ligger ved Namsen på Brekkvasselv, og vil være et ypperlig utgangspunkt for fiske i Namsen og de mange vannene som er i kommunen. På campingen finner du 7 nyrestaurerte hytter med 4 sengeplasser hver. Minikjøkken og innlagt vann i alle hytter. I tillegg har campingen oppstillingsplass for campingvogn og bobiler. Vi tilbyr gratis trådløst internett til alle våre gjester.

Namsskogan Familiepark - Norges andre mest besøkte dyrepark - finner du bare 14 km unna.

Øvre Namsen er en av landets beste elver for ørretfiske. Elva renner gjennom hele kommunen, med E6 som regel bare et slukkast unna. I tillegg har Namsskogan omtrent 800 fiskevann og 35 elver, mange av de med både ørret og røye av særdeles god kvalitet.

Ørret er den dominerende fiskearten - det er ikke uvanlig med fisk på 2-3 kg rett nedenfor campingen. I enkelte områder er det også bestander av røye.

I Namsen finner vi også den særegne laksearten Namsblanken, som kan bli opp til 0,25 kg.

Fiskekort

Namsskogankortet som gir deg tilgang til 800 vann og 35 elver selges i resepsjonen.

Campingplassen

Vi har oppstillingsplass for campingvogn og bobiler, 28 av disse er strømplasser.

Hytter

Vi har i dag 7 nyrestaurerte hytter med fire sengeplasser hver. Hyttene framstår som lyse og trivelige, med et lite kjøkken så du har mulighet til å tilberede din egen mat. 3 av våre hytter er det tillat å ta med seg dyr i (hund-katt). Si i fra når de kommer om dere har med dyr. De andre 4 hyttene har det ikke vært dyr i og dette pga. evt. allergi.

Velkommen til Brekkvasselv Camping!

 

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Hele året
Fakta
Plassering