Beskrivelse

Tjeldsundbrua Camping

Tjeldsundbrua Camping ligger langs Tjeldsundet i naturskjønne omgivelser. Campingen har sørvendt beliggenhet mot sjøen og er omgitt av naturen fra alle kanter. Campingen er en vakker perle der det er mulighet for å se midnattssol og nordlys fra plassen. Ta deg en spasertur langs stranden eller en fjelltur. En sykkel- eller fisketur.

Det er 18,5 km (ca. 16 min med bil) fra Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes til Tjeldsundbrua Camping. Campingen ligger langs Fylkesvei 825 i retning mot Grovfjord, og det er gangavstand til Tjeldsundbrua der det er buss stopp. Vi har konferanserom med plass til 50 gjester, det kan også brukes til konfirmasjon, barnedåp/navnedag eller kurs og seminar etter avtale.

Mat og drikke

I høysesongen vil det i resepsjonen være et utvalg med kiosk og butikk varer som is, brus, vann, juice, egg, brød, pølser, supper og sauser. Vi har også fiskeutstyr, campingkontakter, et utvalg av suvenirer og hygieneartikler som tannbørster, bleier etc.

Nærmeste tettsted er Evenskjer der det er kafe, butikker, vinmonopol, sportsbutikk, apotek osv. Til Harstad er det 32 km fra Tjeldsundbrua Camping. Her finner du flere restauranter bla.

Campingvogn og bobilplasser

Vi har 30 strømplasser til bobil eller campingvogn. Det er også et kjøkken med kopper, fat og kokeutstyr. Det komfyrer til matlaging. Vi har toalett tømming til våre gjester.

Det er dusj og toalett i hvite konteinere, er det mange gjester blir eldre toalett og dusjer åpnet i kjeller, hvor det er 4 dusjer og toalett.

Teltplasser

Vi har et eget område for det som ønsker å overnatte i telt. Det er også et kjøkken med kopper, fat og kokeutstyr. Det komfyrer til matlaging. Det er dusj og toalett i hvite konteinere, er det mange gjester blir eldre toalett og dusjer åpnet i kjeller, det er 4 dusjer og toalett der.

Hytter og rom

Konteinerrom: For deg som ønsker det enkelt, komfortabelt og rimelig. Rommene er på 15 m2, de køyesenger til 2 gjester. Det finnes mini kjøkken, kjøleskap, kokeplater, kjøkkenutstyr- kopper, fat og bestikk. Det er utstyr til å lage kaffe og te. Eget bad med dusj og toalett.

Rom: For deg som ønsker oppgraderte rom. Rommet er 16 m2 med køyeseng til 2 gjester. Rommet har eget bad med dusj og toalett.

Hytte med 2 soverom: Komfortable hytter for opp til 6 personer med alle fasiliteter. Hyttene er på 36 m2, de har 2 soverom med køyesenger til 4 gjester. I stuen er det en sovesofa til 2 gjester. Det er mulighet å bo max 6 personer i hyttene. Det finnes mini kjøkken, kjøleskap, kokeplater, kjøkkenutstyr- kopper, fat og bestikk. Det er utstyr til å lage kaffe og te. Eget bad med dusj og toalett. Hyttene har veranda med enkle ute møbler. Hyttene har egen inngang og ligger langs Tjeldsundet. Hyttene er ikke røkere. Det er gratis internett. I stuen er det Tv med ulike kanaler. Det er rengjøringsutstyr til rengjøring, siden alle må vaske etter overnatting. Det er mulig å betale for utvask.

Hytte med 3 soverom: Frittstående, store hytter med plass for opp til 8 personer. Hytten er på 54 m2, den har 3 soverom der 2 soverom har køyesenger til 4 gjester. 1 soverom har to enkle senger, I stuen er det en sovesofa til 2 gjester. Hytten har to stuer. Det er mulighet å bo Max 8 personer i denne hytten. Det finnes mini kjøkken, kjøleskap, kokeplater, kjøkkenutstyr- kopper, fat og bestikk. Det er utstyr til å lage kaffe og te. Eget bad med dusj og toalett. Hytten har klesskap. Hytten har egen inngang. Hyttene er ikke røkere. Det er gratis internett. I stuen er det Tv med ulike kanaler. Det er rengjøringsutstyr til rengjøring, siden alle må vaske etter overnatting. Det er mulig å betale for utvask.

Langtidsutleie

Hele året har vi firmautleie eller langtidsleie av hyttene. Ta kontakt!

Velkommen til Tjeldsundbrua Camping!

 

Trivelige Evenskjer

Her kan du lese mer om det som skjer i området vårt.

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 01.05-01.10
 • Høysesong: Mai-September
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Hele året
 • Rom: Hele året
Klassifisering hytter
Hytter:
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 25
 • Bobilplasser: 25
 • Teltplasser: 10
 • Hytter: 19
 • Rom: 18
 • WC: 2
 • Servanter med varmt vann: 6
Plassering