Beskrivelse
Ingen stemmer til nå

Skjervøy fiskecamp

Skjervøy er en øy på ca 70° nord, 250 km nord av Tromsø i Nord-Norge. Området er kjent for sitt fantastiske Torskefiske, et godt skiområde, vill natur og hyggelige mennesker.

Hytter

Skjervøy Fiskecamp har totalt 8 hytter. Alle har eget navn fra nærområdet. Hyttene har totalt 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, komfyr og fryseskap. Det finnes også kjøkkenutstyr for opptil 4 personer. Eget bad med toalett og dusj. Gratis wifi. Det er ingen tv-tilbud på hyttene.

Leiligheter

Skjervøy Fiskecamp har 3 stk 3-romsleiligheter med plass til 4 personer, 2 stk 4-roms leiligheter med plass til 6 personer og 1 stk 2-roms leilighet med plass til 2 personer. Leilighetene har totalt 2-6 sengeplasser fordelt på 1-3 soverom. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, komfyr og fryseskap. Det finnes også kjøkkenutstyr.

Eget bad med toalett og dusj. Gratis wifi.

Båter

Merry Fischer Marlin 795 er de nye båtene som blir tatt i bruk fra sommer 2018. Vi har 13 båter med 150 HP Yamaha motors for våres gjester.

Hvalsafari

Hvalsafari er en populær og økende opplevelsesturisme som begynte på 1980 tallet og har vokst enormt siden da. Hovedsakelig benytter man båter for å lete etter hval for så å tilnærme seg hvalen. Opplevelsen av å se verdens største pattedyr på nært hold er ubeskrivelig. Fra Skjervøy Fiskecamp når man raskt flere viktige områder for hval. Skjervøy, Ytre Reisafjord og Kvænangen. Siden vi benytter RIB båter er vi raskt på plass der hvor hvalen befinner seg.

Havfiske

Fra vår fiskecamp rusler man rett ned i havna for å starte jakten på storfisk. Bedre kan man vel ikke få det? Her er mulighetene store for havfiskerekorder og Big game fishing! Et stykke nord for oss ligger Sørøya med mange verdensrekorder og sør for oss ligger Lofoten. Du kan trygt påstå at vi ligger midt i blinken!

Bruk tiden din på havfiske og jakten på storfangsten. Vi tilrettelegger resten! Sov godt, bo godt og spis godt så får du mest ut av havfisketuren din. Eksperter på havfiske guider deg frem til der storfisken finnes. I våre moderne båter finner vi raskt frem til fisken og har du ikke eget utstyr kan vi hjelpe til med det også. Så hva venter du på?

Hvorfor er fisken så stor her? Golfstrømmen rett utenfor her forsyner havet med viktige næringsstoffer. I tillegg er det stor avrenning av ferskvann og næringsstoffer fra storlakseelver inne i fjordene. Dette gir de beste forhold for plankton og krepsdyr. Småfisken vokser seg feit og er det noe storfisken LIKER så er det feit småfisk..

Sami camp

Bli bedre kjent med samisk kultur! Bli med oss på en familievennlig omvisning i en samisk leir omgitt av fantastisk natur og det berømte Kågen fjellet. Samene er de innfødte i nord, og vår samiske guide vil at du skal få kjenne den samiske kulturen bedre både fortid, nåtid og fremtid. Smak typisk Samisk mat, se og lære om samiske gjenstander, historie og joik (tradisjonell Samisk sang). Hvis du er heldig, vil guiden selv dele noen hemmeligheter hvordan du kan leve i en ekstrem arktisk natur.

Reinkjøring er en viktig del av opplevelsen som den eldste kjente transportformen i nord og sentral del av samisk kultur. Etter reinsdyrkjøring, vil du delta i fôringsøkten av de fine reinsdyrene i leiren, og her vil du ha god tid til å komme deg nær og personlig med våre sjarmerende skapninger.

Velkommen til Skjervøy Fiskecamp!

© Skjervøy Fiskecamp
Video

Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
Klassifisering
Campingplass: Hytter:
Fakta
Plassering