Fjordbotn Camping

Fjordbotn Camping ligger idyllisk plassert like ved fjorden Stønesbotn på Nord-Senja.

Her kan du tilbringe ferien eller helgeturen i naturskjønne omgivelser, enten i hytter, eller på campingplassen.

Med vår «sentrale» plassering er vi et naturlig stoppested for natten, eller perfekt som base for og utforske Senja over flere dager. Vi ligger like ved Nasjonal turistvei Senja, 12 km fra Botnhamn fergekai.

Fjordbotn Camping er en liten familiebedrift og plassen har de siste årene gjennomgått betydelige renoveringer og utvidelser.

Vårt klare mål er og bli en helårs tilbyder av overnatting og lavterskel opplevelser. Både for de som har telt, bobil og campingvogn, som søker en tradisjonell campingplass med alle fasiliteter, og for de som ønsker og leie seg en egen hytte eller leilighet for oppholdet.

Vi er behjelpelig med og ordne transport til og fra flyplass eller båtterminal. Spør oss gjerne også hvis du trenger hjelp til planlegging av ferien.

Aktiviteter for en hver smak

Senja er en perfekt destinasjon for friluftsentusiaster som liker utfordringer, men det finnes også enklere aktiviteter som kan være til glede for både liten og stor. Om du vil klatre, gå en tur, bade, dykke, sykle eller fiske er det nok av muligheter til å komme seg ut i den vakre naturen.

 

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering