Brennfjell Camping

Brennfjell ligger ved E8, på høyre side av veien mellom Skibotn og Kilpisjærvi i Finland, 9 km fra Skibotnkrysset. Plassen har 150 plasser for bobiler/campingvogner/telt. Tømmestasjoner for campingtoaletter, lekeplass, sauna, trimløype, 8 hytter med innlagt vann, minikjøkken, kokemuligheter, dusj og toalett. I tillegg 4 tradisjonelle campinghytter. Naturen i Skibotn dalen er vill og vakker og Skibotnelva med fossesus om sommeren og is om vinteren setter sitt preg på plassen. Gjennom Campingplassen går den den gamle historiske ferdselsåren mellom Sverige/Finland og Ishavet, eller Jäämeri som det heter på finsk. Restene av denne veien fungerer i dag som en flott tur- og sykkelsti som kan følges i begge retninger fra Campingplassen og er en opplevelse i seg selv . I tillegg er der andre merkede tur- og sykkelløyper i ved Brennfjell og rikelig med lett tilgjengelig uberørt tur- terreng; sommer som vinter. I tillegg kan nevnes fiskemuligheter i elva, havfiske i Lyngenfjorden. I området sees merker etter gammel skogsdrift, som rester etter tjæremile. Der er også krigsminner, både fra 2. verdenskrig og fra den kalde krigen. Scooterløypa som går fra plassen møter det finske, svenske og det øvrige norske løypenettet ved Treriksrøysa; Det eneste stedet hvor Norge, Sverige og Finland møtes i ett punkt. Brennfjell ligger 40 km fra tettstedet Kilpisjærvi i Finland som åpner for dagstur til utlandet (Finland) med mulighet for grensehandel. Campingplassen ble grunnlagt i 1965 som en familiebedrift og har vært drevet av samme familie siden den tid.

Du kan kontakte oss over telefon +4795181732 eller mail bjseppola@hotmail.com. Velkommen til Brennfjell Camping!

Hytter

Brennfjell tilbyr også 8 hytter for utleie. 4 med varmt og kaldt vann, minikjøken, soverom, dusj og toaletter, og 4 standard campinghytter.

Selskapslokaler

Brennfjell har mulighet for å leie ut selskapslokaler til ulike sosiale sammenkomster. Hvis det er ønskelig kan vi bidra til skreddersy arrangement etter behov og omfang. Kontakt oss på brennfjellcamping@gmail.com for nærmre informasjon.

Velkommen til Brennfjell Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Fullservice-periode: 20. juni- 20.august
  • Høysesong: 20. juni- 20.august
  • Bobil/campingvogn: Hele året
  • Hytte: Hele året
Fakta
  • Bobil-, vogn- og teltplasser: 150
  • Hytter: 12
Plassering