Arctic Nuvsvåg

Arctic Nuvsvaag holder til i det grønne arktis på 70° nord, omgitt av en mektig og vill natur. Vi ligger helt vest i Finnmark fylke like under en isbre, Øksfjordjøkelen, ytterst mot havet, Lopphavet – som ble udødeliggjort av “Bodø” i TV-serien “Stompa” med frasen “Dra på Lopphavet!”. Det er ikke uten grunn at det ble brukt som et uttrykk, da Lopphavet har vært myteomspunnet og kjent for sitt gode fiske for fangstmenn gjennom århundrer.

Kom til oss og nyt en vill og trolsk natur med fantastiske muligheter for havfiske, dykking, toppturer og mye mer. Vi vil sørge for at du blir godt tatt hånd om i dette ville arktiske landskapet – med mange års erfaring med havfisketurisme vil vi lose deg til de beste fiskeplassene og sørge for at du får flere gode fiskehistorie å fortelle når du kommer hjem!

I resepsjonen har vi en liten sommerbutikk/kiosk. Her selger vi bensin/diesel, fiskeutstyr, brus og andre kioskvarer. Vi har også enkle basis dagligvarer som kaffe, knekkebrød, syltetøy og en del andre tørrvarer.

Hos oss får du alltid gratis WiFi!

Toppturer

Er du klar for topptur, men syns at Lyngen har blitt for folksomt? Da er Loppa i Vest-Finnmark neste stopp. Her er det potensielle toppturer i samtlige himmelretninger. Ikke minst har den lille bygda Nuvsvåg fantastiske forhold for bratt friluftsliv. På slutten av sesongen er det dessuten lyst døgnet rundt.

Badstue

Trenger du å koble helt av etter en lang dag på fjellet, på havet eller på stranda, kan vi by dere på en liten tur i badstua vår. Også denne har utsikt mot havet. Badstua er veldig populær, så vi anbefaler å reservere den i god tid før dere ønsker å bruke den. Man kan reservere den for opptil 3 timer. Badstua stenger kl 23.

Vennligst reserver badstua kvelden i forveien, den er vedfyrt så det tar litt tid å fyre den opp før bruk.

Grillhus/hytte

Rett ovenfor hovedhuset har vi ei trivelig grillhytte. Her kan man kose seg i festlig lag, lage mat sammen og nyte den lyse sommernatta. Det er plass til omkring 10 personer i hytta. Denne må reserveres på forhånd i resepsjonen, siden vi har mange gjester, og alle har mulighet til å bruke den. Grillhytta stenger kl 23.

Overnatting

Hos oss kan du bo i ei stor tømmerhytte, koselige småhytter, leilighet eller autentisk hus med sjarm og flott havutsikt. Det er ditt valg, vi har noe for enhver smak.

Alle boligene har høy standard med et fullt utstyrt kjøkken, oppvaskmaskin, komfyr, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap. Utsikt over hav og fjell, eget lite uteområde med sitteplasser og grillpanne. Et perfekt sted å nyte midtnattsola. Vi har alt dere trenger for å nyte ferien i harmoniske omgivelser. Alle boligene vil være nyvaska ved ankomst, med oppredde senger og håndklær til alle. Alle hyttene og leiligheta ligger rett ved resepsjonen som også har en kiosk. Nessehuset ligger ca en km unna de andre. Dette huset ligger på et nes, med fantastisk utsikt, rett ved fjæra.

Tjoita: Autentisk hus. Fullt innredet til seks eller åtte personer. Kjøkken, Bad med badekar og dusj, Sofakrok, TV, Wifi, Parkering, Spisebord med stoler, Kjøleskap, Oppvaskmaskin, Komfyr.

Nessehuset. Autentisk hus. Fullt innredet til seks eller åtte personer. Kjøkken, Bad med badekar og dusj, Sofakrok, TV, Wifi, Parkering, Spisebord med stoler, Kjøleskap, Oppvaskmaskin, Komfyr.

Velkommen til Arctic Nuvsvåg!

 

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Åpent: April-Oktober
 • Fullservice-periode: Mai-September
 • Høysesong: Mai-August
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 3
 • Bobilplasser: 2
 • Hytter: 4
 • Leiligheter: 2
 • WC: 6
 • Dusjer: 6
 • Familierom: 6
 • Servanter med varmt vann: 6
Plassering