Adventure Camping Mehamn

Adventure Camping Mehamn ligger lokalisert på en liten halvøy rett over havnen til fiskerisamfunnet Mehamn, et av verdens nordligste fiskerisamfunn. Adventure Camping Mehamn tilbyr en stille og avslappende atmosfære. Bare noen få meter fra Adventure Camping Mehamn kan du gå langs sjøkanten å føle stillheten i vakker natur.

Hvis du vil slappe av, anbefaler vi deg å ta badstu med plass til opptil 10 personer. Vi har også 2 badestamper. De mange bålplassene på halvøyen vil gi deg uforglemmelige minner.

Vår guide ” Vidar The Viking ” og våre ansatte, vil bli stolt av å kunne gi dere en flott opplevelse gjennom ditt opphold hos oss.

Vandrerhjem

Vandrehjemmet er i 2. etg av hovedbygningen. Det inneholder 5 rom å 13 senger, ett fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap. På vandrehjemmet er det 2 baderom med dusj. Tv er plassert på kjøkkenet.

Rorbu

5 velutstyrte rorbuer er plassert i sjøkanten. De høy standardiserte rorbuene er utstyrt med 3 soverom, 6 senger, kjøkken med kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Stue med sofasalong, spisestue og tv. Bad med dusj og toalett.

Campingplass

Gjennom sommeren, tilbyr vi 20 separate parkeringer for overnatting i egen campingbil eller i telt ved Barentshavet.

Restaurant

I vår restaurant har du mulighet til å prøve vår ferske fiskeretter eller ta en forfriskende drikk i koselig atmosfære. Adventure Camping Mehamn tilbyr konferanserom til gruppemøter, presentasjoner, sammenkomster eller selskap.

Om Nordic Safari

Nordic Safari Guide Team er godt erfarne lokale guider med bred kunnskap. Opplev den arktiske naturen rundt Adventure camp Mehamn samt Spitsbergen, Nord-Norge, Sverige og Finland. Vi gleder oss til å dele vår fantastiske natur med deg!

Velkommen til Adventure Camping Mehamn!

 

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Fullservice-periode: 01.01-31.12
  • Bobil/campingvogn: Hele året
  • Leilighet: Hele året
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Hele året
Tilhørighet
Fakta