First Camp Råå Vallar

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har en perfekt beliggenhet rett ved vannet og en slående utsikt over Ven og Danmark. Et utmerket reisemål for både par og barnefamilier samt grupper av gode venner. Her bor du pent og komfortabelt med alle fasiliteter du måtte trenge.

Nyt en ferie med sol og bading ved stranden eller bassenget, et besøk i det vakre Helsingborg sentrum og kanskje en tur til Helsingør på andre siden av sundet.

Med en fin badeplass rett ved siden av og et oppvarmet 50-meters utendørsbasseng samt barnebasseng i området, byr vår campingplass på Råå Vallar på utmerkede muligheter for en fin svømmetur i sommerhalvåret.

For barna er det en lekeplass og en barneklubb med morsomme aktiviteter. Du kan også spille eventyrgolf, bruke treningssløyfen og leie sykler.

Her i Råå finnes også Yessi Lodge - perfekt overnatting for en familieferie!

Fra campingplassen er det nærme det pittoreske sentrum av Helsingborg med gode shoppingmuligheter, restauranter og kulturtilbud. Her kan du også ta båten over Öresund og oppdage Helsingör. Ønsker du å gjøre utflukter med bil, byr Skåne på mange spennende severdigheter og steder å besøke.

First Camp Råå Vallar – Helsingborg er derfor en campingplass med nærhet til vannet, stranden, Helsingborg, Helsingör og at det er alle fasiliteter du kan trenge.

Så velkommen hit!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering