First Camp Björkäng

First Camp Björkäng – Varberg ligger rett sør for Varberg. Dette er en enkel, hyggelig og koselig familiecampingplass.

Her er det flere morsomme aktiviteter for å skape fine og koselige ferieminner sammen. På campingplassen i Björkäng bor du i campingvogn, bobil, telt eller hytte på store deilige tomter og åpne områder, bare et steinkast fra den barnevennlige og grunne sandstranden. Hos oss bor du med havet som nærmeste nabo og nærhet til Varberg, Falkenberg og Ullared.

På området finnes et stort utvalg av aktiviteter for alle aldre og fasiliteter som servicebutikk og bistro. Det finnes også fine turstier for de som vil ta med hunden på ferie. Tilbring dagene med å nyte sol og saltvannsbading på stranden ved campingplassen, eller velg og vrak blant et stort utvalg av aktiviteter som blant annet minigolf, boule og beachvolleyball. I uke 27-32 er det også et stort aktivitetsprogram på destinasjonen med alt fra barneklubbaktiviteter, kveldsunderholdning og trening.

Velkommen til First Camp Björkäng – Varberg og nyt alt vi tilbyr av aktiviteter samt nærheten til en rekke steder som våre gjester setter pris på å besøke. Lockende beliggende på den vakre vestkysten.

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering