First Camp Åhus

Vår campingplass i Åhus utenfor Kristianstad på Skånes østkyst ligger nær vidstrakte strender, mystiske skoger og rolige innsjøer.

Åhus har vært et populært badeområde siden slutten av 1800-tallet, der tusenvis av mennesker reiser hvert år for å nyte den lange, hvite sandstranden.

På First Camp Åhus - Kristianstad finner du blant annet en spennende høydeløype og lekeplass. Åhus sentrum kan du enkelt komme til med en tur til fots eller på sykkel, og det finnes mange interessante utfluktsmål i regionen, inkludert Åhus Museum, Utstillingen "Absolut Vodka", Ales Stenar, middelalderborgen Glimmingehus i Simrishamn, Eplelandet Kivik, "Wallanders Ystad" og eventyrparken Tosselilla. I utvalgte sommeruker arrangeres det gratis barneklubb, trening og morsomme kveldsarrangementer.

På Åhus kan du bo i campingvogn eller telt på våre flotte campingplasser i forskjellige størrelser, og hvis du kommer med bobil, finnes det flere asfalterte bobilplasser med tilhørende uteplasser. Men du trenger ikke å ha med deg ditt eget hjem, hvis du ikke vil selvfølgelig, for det tilbys også komfortable hytter og nye glamping-telt. Alt dette bare et steinkast fra Täppets hvite strand og kjølende hav.

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering