Sauda Fjord Camping

Den store og velkjente Sauda Fjord Camping med vakkert grøntanlegg ligger ved fjorden i Saudasjøen.

Her kan du fiske fra land eller leie båt, leke med barna på lekeplassen, oppleve roen ved en spasertur i nærliggende turområder, ta en svømmetur på stranden, spille golf og mye, mye mer.

Om vinteren kan du stå på ski i Rogalands største skisenter, i oppkjørte løyper i anlegg og på fjellet, samt annet som hører vinteren til. Sauda er et perfekt sted for aktiviteter og opplevelser fra fjord til fjell.

Sauda Fjord Camping tilbyr overnatting i hytter med plass til 4-6 personer, Sportell med 10 enkeltrom og 10 dobbeltrom og leilighet (Naustet) med plass til 7 personer. Vi har også et stort område med plasser for campingvogner og bobiler. Campingområdet har 2 sanitæranlegg med dusj, vaskemaskin og toaletter.

Det finnes et samlingslokale for barn, ungdom og voksne med sofagruppe, TV og solarium, samt eget lokale med spisemuligheter og alkoholservering (ta kontakt for leie).

Fra campingområdet og Sportellet er det gangavstand til dagligvarebutikk.

Camping

Vi har et stort campingområde med plass til 100 campingvogner og telt! 2 sanitæranlegg med dusj/toalett, kjøkken, tv stue og vaskerom. Alle plasser har strøm.

Hytter

Sauda Fjord Camping har til sammen 18 hytter i 2 forskjellige størrelser. 18 hytter, 84 sengeplasser. 12 hytter inneholder: bad, 2 soverom, 4 senger, 42 m2. 6 hytter inneholder: bad, 3 soverom, 6 senger, 49 m2. Våre hytter er vinterisolerte og alle hytter har kjøkken/stue, bad, TV og Internet. 8 hytter har oppvaskmaskin og komfyr, Vi har nå begynt å totalrenovere alle hyttene innvendig så på sikt vil alle hytter ha oppvaskmaskin og komfyr. 2 av hyttene er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Naustet

‘Naustet’ ligger inne på området til Campingplassen. Bygget ble oppført i 2012 og har en leilighet til utleie. Leiligheten ligger i 2.etasje og har sengeplass til 7 fordelt på 4 soverom + en reiseseng til barn, bad, stue/kjøkken, bod og balkong. Alt av nødvendig utstyr for selvhushold! Flatskjerm TV, radio og playstation i stuen. Rikelig utvalg av TV-kanaler og internett-tilgang. Flott utsikt mot Saudafjorden, en kan nesten sitte på terrassen og fiske.

Sportell

Ved siden av campingområdet har vi et Sportell med 10 Dobbeltrom og 10 enkeltrom m/gang, bad & TV. Sportellet har også felles kjøkken, felles stue, rikelig utvalg av TV kanaler, internett-tilgang, garderobe m/tørkemuligheter, solrik terrasse, egen oppvarmet smørebu for ski preparering og gode parkeringsmuligheter. Rommene og stue/kjøkken ble nyoppusset i 2012.

Sjøen 12

Restauranten med bar ligger på området til Campingplassen. Sjøen 12 har plass til 70 personer. Åpent ved bestilling eller ved annonserte arrangement. Sjøen 12 er som å komme inn i en ekte engelsk pub, et lokale som gir en god og lun atmosfære.

Velkomment til Sauda Fjord Camping

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 15.06-15.08
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Rom: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Bobil-, vogn- og teltplasser: 50
 • Sesongplasser: 50
 • Hytter: 18
 • Leiligheter: 2
 • Rom: 19
Plassering