Bakkaåno Camping & Gjestegard

Bakkaåno er en idyllisk helårs familiecamping på Sør-Vestlandet, mellom Egersund og Flekkefjord, langs Nordsjøveien. Etablert i 1993 av Erna og Eivind Urdal og etter 20 år tok Birgitte Urdal (datter) og ektemann Martin J. Skadberg over driften av campingplassen i 2014, og driver familiebedriften videre.

Våre produkter variere fra unike opplevelser til enklere overnattingsalternativ; du kan overnatte i siloen eller andre deler av den gamle driftsbygningen eller små og store campinghytter.

Vi har oppstillingsplasser og teltområde og to sanitœranlegg. Vi har i tillegg helårsplasser mellom bakkar og berg ut mot elva, og omegn. Vi har også selskaps- og konferanselokaler med mulighet for pakkepriser. Vi har godkjent kjøkken og kan tilby servering ved forhåndsbestilling. Velkommen til en naturskjønn campingplass for hele familien i en vennlig atmosfœre.

Campingplassen ligger rett ved Sokndalselva og naturen har gitt oss en nydelig badeplass. Godt tilrettelagt for både de minste og de større. En «lokal» har bygget sitt hus ved elva, men han kommer kun ut på natta for bevere liker å sove på dagen.

Vi har en lekeplass med forskjellige apparater, volleyballbane, fotballbane og trampoline.

Sokndalselva er en populær fiskeelv i Dalane. Fiskearter: Laks, sjøaure, bekkeaure. Fiske etter ål er ikke tillatt.

Vi har VIPPS som betalingsløsning og vårt nummer er: 527648

Husdyrparken

En liten samling av dyr tusler rundt i husdyrparken. Hønene og grisene gir den lille følelsen av å vœre på landet på bondegård og barn og voksne syns det er kjempestas å ha med litt mat til dem.

Hytter

Små hytter: Småhyttene er 14m2 ett-roms hytter med sengeplass til 2-3 mann (køyeseng med dobbeltseng nede). Hyttene har kokemuligheter og kjøleskap. Gangavstand til felles dusj, toalett og vannpost 50-100m. Disse hyttene er vår mest populære og rimeligste overnattingsmulighet av våre lokaler. Med mange turister både fra innland og utland har vi satt et norsk preg på hyttene ved å male kjente norske eventyr bilder på veggen og oppkalt hver hytte etter eventyr. Muligheter for leie av sengetøy og kjøp av utvask.

5-mannshytter: 5-mannshyttene er 20m2, ett-roms hytter med sengeplass til 5 personer med kokemuligheter og kjøleskap. Gangavstanden til sanitæranlegg er 50m. Hyttene heter Morgensol og Aftensol men har stort sett sol hele dagen. Hyttene ligger på en liten knaus med en fin utsikt. Muligheter for leie av sengetøy.

6 Manns Hytte: Solhaugen ligger på en haug og har en liten hageflekk med utsikt over elva. Hytta er på 40 kvadratmeter og har to soverom (køyeseng med halvannen-seng nede) og en hems og eget bad. Hytta har kokemuligheter, mikrobølgeovn, innlagt vann og kjøleskap. Det er TV i hytta med tilkoblet RiksTV. Muligheter for leie av sengetøy.

Siloen

Siloen består av to små leiligheter, «Silostovo» og «Siloloftet». Rommene i siloen er vårt mest populœre overnattingsplass i gjestegarden med sin sjeldne form og spennende karakter. Leilighetene har kokemuligheter og kjøleskap. Rommene passer for 3/4 personer. Egen inngang til begge rom og veranda med morgensol (siloloft) og ettermiddagssol (silostuo). Muligheter for leie av sengetøy og kjøp av utvask.

Låven

Den gamle låven på garden er blitt restaurert til tre rom, to bad med en storstue med TV. De individuelle rommene har kokemuligheter, vask og frokostbord i tillegg til soveplassene. En lang felles veranda med bord finnes utenfor rommene og gir en fin utsikt over campingplassen. Inne i fellesarealet er det også mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker. Låven er den største delen av gjestegarden vår, som er det unike produktet vi tilbyr våre gjester. De tre rommene passer flott til grupper som skal på samme arrangement eller en storfamilie som trenger flere rom og litt mere plass. Priser er per rom. Muligheter for leie av sengetøy og kjøp av utvask.

Løo

Løa ble i gamle dager brukt til vinterlagring av høy til dyrene. I dag er høyløa delt i to etasjer med selskapslokale nede og rom oppe. I Løo kan vi tilby to separate rom med eget bad med dusj og toalett som egner seg for 2-4 personer. Hvert rom har kokemuligheter, kjøkkenutstyr og kjøleskap. En stor felles terrasse med sittemuligheter og med morgensol og ettermiddagssol gir en fin mulighet til utekos på sommeren.

Selskaps- og konferanselokaler

Planlegger du selskap eller konferanse, ta turen innom Bakkaåno og se på mulighetene for en spesiell opplevelse. Vi har en rekke selskapslokaler vi leier ut til all slags anledninger. Hvis en virkelig slår på stortromma kan alle lokalene kombineres og også overnattingsmuligheter rett utenfor døra. Vi har restaurert hele den gamle driftsbygningen og satser nå på overnatting og selskap og konferanser. Vi har et godkjent kjøkken og tar i mot bestillinger til mindre grupper, eller kjøkken kan leies. Vi tilbyr også projektor og lerret. Muligheter for pakkepriser på overnatting, lokaler og servering.

Velkommen til. Bakkaåno Camping og Gjestegård!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: Skolens sommerferie-september
 • Høysesong: Påske-september
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Rom: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 30
 • Bobilplasser: 30
 • Sesongplasser: 130
 • Hytter: 9
 • Rom: 7
 • WC: 13
 • Dusjer: 8
Plassering