Beskrivelse
Ingen stemmer til nå

Sjølyst Marina Bobilparkering

Opplev Oslo med severdigheter som Viking museum, Kon Tiki museum, Folkemuseet, Fram museet, Holmenkollbakken og mye mer! Alt i umiddelbar nærhet av Sjølyst Bobil Parkering.

Sjølyst Bobil Parkering er eneste etablerte bobilparkering i Oslo og er innrettet ved Sjølyst Båtopplag på vestsiden av Bygdøy. Plassen ligger idyllisk til, vestvendt og med gode solforhold langt utover kvelden. Det tar ca. 15 minutter å sykle til Oslo sentrum på egen sykkeltrase langs fjorden.

I umiddelbar nærhet til bobilparkeringen finnes alle transportmidler, tog, trikk, buss, og taxi. Det finnes også en stor bensinstasjon i området. I Karenslyst Alle, 5 minutters gange fra bobilparkeringen, finnes butikker av alle slag samt ulike smårestauranter med inne og uteservering. Ønsker man å kombinere bading, soling og turgåing, kan man vandre eller sykle på stiene utover Bygdøy der man finner flere badestrender og idylliske turstier. Det kan også være fint å fiske fra sydsiden av Bygdøy. Det finnes også restaurant med alle rettigheter inne på området.

Bobilparkeringen har plass til ca. 150 biler og det finnes: Vann, toaletter, dusj, strøm, tømmemuligheter, griller og sittegrupper på bryggen. Plassen er stengt med bom i tiden 21:00-07:00.

Bestilling av plass er ikke mulig, men vi har et stort område så det er bare å komme før klokken 21:00.

Velkommen til Sjølyst Marina Bobilparkering!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
  • Åpent: 01.06-15.09
  • Fullservice-periode: 01.06-15.09
  • Høysesong: 01.06-15.09
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
Klassifisering
Hytter: Campingplass:
Fakta
  • Bobilplasser: 150
Plassering