Moskenes Camping

Moskenes Camping er først og fremst et rolig og flott sted for bobiler og campingvogner, men er også spesielt tilrettelagt for telt. Moskenes camping ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt over hele lofotveggen og vestfjorden.

Campingplassen er eneste campingplass i Lofoten hvor du kan se hele Lofotveggen – et spektakulært og storslagent syn.

Lofotveggen er navnet på rekken med fjell som utgjør Lofoten, og som ser ut som en vegg når man ser de på avstand. Fra Moskenes Camping kan du blant annet se fjellet Vågakallen og det karakteristiske Ureberget.

Fra Moskenes Camping har du også en fantastisk utsikt over Vestfjorden, enten den speiler seg i det blikkstille sollyset, eller den raser i en kuling man en sjelden gang kan oppleve i løpet av sommeren. For mange er det å kunne observere hvalfangst på nært hold et fascinerende syn.

Overnatting

Moskenes Camping er først og fremst et rolig og flott sted for bobiler og campingvogner, men er også spesielt tilrettelagt for telt. Med nytt anlegg framstår campingen som moderne og kanskje Lofotens mest oppdaterte campingplass hva angår fasiliteter.

Fasiliteter

Moskenes Camping har 2 servicehus med fasiliteter for dusj, toalett og kjøkken/kok og vaskemaskin. Totalt er det disponibelt i sommersesongen 18 toaletter /- 12 dusjer, (litt mindre i skuldersesongen), samt et felleskjøkken for våre gjester. Disse fasilitetene styres av en egen dør/adgangskode som en betaler ved opphold/adkomst for ønsket aktuell tjeneste. Alle fasilitetene er av høy kvalitet og med regelmessige daglige rengjøringsrutiner. I tillegg har campen egen avfallsordning og for tømming av gjestenes avfall. En setter pris på at våre gjester tenker/handler miljøvennlig ved benyttelse av våre fasiliteter.

«Pøsa pub»

«Pøsa pub» er en koselig liten pub som ligger på campingens område. Den er åpen hver dag i sesongen. Her får du servert enkle måltider og kalde forfriskninger. Puben har selvsagt alle rettigheter.

Aktiviteter

Med Moskenes Camping som utgangspunkt kan du oppleve Flakstad og Moskenes på nært hold. En rekke museer og aktiviteter gjør at du kan fylle hver eneste dag av oppholdet med sunne og interessante opplevelser:

Tørrfiskmuseumet på Å : Museet gir deg tørrfiskens historie gjennom utstillinger og filmframvisning. Du kan også få guiding på flere forskjellige språk.

Norsk Telemuseum: Hvorfor ble Lofoten så viktig for norsk og europeisk telehistorie? Finn ut hvordan den tyske keiseren, på begynnelsen av 1900-tallet, spilte en viktig rolle i utviklingen av en av Europas første trådløse telegrafer.

Dagmars Dukkemuseum: Hos Dagmar er det hundrevis av dokker fra alle tidsepoker. Store rom med med dokker, dokkeklær, dokkemøbler og annet tilbehør.

Organiserte fisketurer: Hva er vel mer spennende enn å dra ut på havet, slippe ut kroken, og dra opp en stor og flott fisk som du kan tilberede rett etterpå? Ingenting! Bedre enn det blir det ikke.

Smeden i Sund: I smia i Sund kan du se på mens smeden ryller fram den berømte Kongeskarven og andre skulpturer. Arbeider herfra finnes over hele verden, og mange europeiske kongehus har kunst fra denne lille smia i Flakstad.

Glasshytta på Vikten: Fire kilometer fra krysset på Vareid finner du kunsthåndverk i resirkulert glass av ulike farger og med innlagt kvartz fra Lofotfjellene.

Turer til bygdene inne i reinefjorden: Lofoten består i dag av langt færre bygder enn for bare 100 år siden. Inne i Reinefjorden ligger flere eksempler på at den moderne tid har innhentet Lofoten, og at ikke alle bygder har overlevd. Bygdene er likevel svært levende på sommeren, og disse er hyppig besøkt.

En rekke fjellturer i oppmerkede løyper: Lofotens storslagne fjellheim lokker mange ut på tur, og her i vest finner du en rekke oppmerkede turløyper. Ved å følge disse løypene kan du få deg en tur du vil huske resten av ditt liv.

Opplev Lofotr Vikingmuseum på Borg: 7 mil øst for Moskenes Camping kan du oppleve vikingtiden i et levende miljø. Kjenne lukten av tjære og bål. Smake maten, høre historien. Vikingene har ventet på deg i mer enn 1000 år.​

Velkommen til Moskenes Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 15.05-15.09
 • Høysesong: 01.06-01.09
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Kun vintersesong
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 20
 • Bobilplasser: 65
 • Teltplasser: 60
 • Sesongplasser: 50
 • Hytter: 3
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 16
 • Dusjer: 12
 • Familierom: 1
 • Servanter med varmt vann: 20
Plassering