Korgen Camping

Korgen Camping ligger idyllisk til ved elva Røssåga, 37 km sør for Polarsirkelbyen Mo i Rana. Plassen ligger tilbaketrukket fra E6 og byr på en rolig og familievennlig atmosfære uten sjenerende trafikkstøy.

Elva Røssåga, som slynger seg gjennom bygda, er i dag en meget god laks- og ørretelv. I "gamle dager", da engelske lorder fisket her, kunne man få laks på opptil 25 kg, og fremdeles i dag kan elva by på en og annen storfangst. De fleste laksene som blir fanget i dag ligger imidlertid på mellom 5 og 12 kg, mens ørreten vanligvis ligger på mellom 2 og 10 kg. Elva egner seg ypperlig for stangfiske/fluefiske.

Sanitæranlegget med toaletter, dusj, vaskemaskin og tørketrommel er åpent juni, juli og august. Plassen tilbyr også enkelt kjøkken med oppholdsrom, utegrill, årestue, lekeplass m/trampoline.

Gangavstand (900 m) til sentrum med butikk, bank, post, frisør, kafé, bensin m.fl.

Vandring

Korgen Camping er et ypperlig utgangspunkt for vandreturer i skog og mark eller på høyfjellet. I tillegg til Okstindene (Nord Norges høyeste fjell med Norges eldste og sjette største isbre), kan man streife omkring på egen hånd langs godt merkede turløyper i en natur som byr på det meste. En tur opp til den kjente Rabothytta, som ligger helt inntil brekanten, er anbefalt på det varmeste.

Foruten spektakulær utsikt fra mange fjell, kan man oppleve bl.a. grotter, jettegryter, urskog, fossefall i tillegg til det å bare suge av naturens kraft. Er det fiske som er av interesse, er både fjordene, elvene og de mange innsjøene virkelig innbydende og fiskerike, sommer som vinter. Området kan også by på ypperlig jaktterreng.

Nordlys

Om vinteren, i desember, januar og februar er sjansen for å få se Nordlyset flamme over himmelen ganske stor. Campingplassen ligger fint til utenfor det opplyste tettstedet og det er derfor lett å få øye på stjernehimmelen og et eventuelt nordlys.

Isfiske

Mange fine små og store innsjøer byr på flotte fiskemuligheter om vinteren.

Hytter

Høy standard hytter: Korgen Camping har 5 velutstyrte, vinterisolerte hytter med ett eller to soverom, stue med TV, kjøkken og bad med dusjkabinett. Overbygd veranda. Hyttene er tilgjengelig hele året, på vinteren kun på bestilling.

Enkel standard hytter: I juni, juli og august finnes det også enkel standard hytter til leie.

Dyner og puter finnes i alle våre hytter. Sengetøy kan leies mot ekstra avgift. Se egen prisliste. Gratis trådløst internett tilgjengelig.

Camping

Korgen Camping har plass til ca. 30 caravans/bobiler/telt. 30 strømuttak (220v). Enkelt kjøkken med oppholdsrom, årestue, grill, lekeplass med trampoline.

Gratis trådløst internett tilgjengelig.

Og det beste av alt, plassen er så og si myggfri.

Korgen Camping ser fram til å ha deg og din familie som våre gjester - Velkommen til Korgen Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 01.01-31.12
 • Høysesong: 15.06-14.08
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Hele året
Fakta
 • Bobil-, vogn- og teltplasser: 30
 • Hytter: 13
 • WC: 4
 • Dusjer: 4
 • Familierom: 2
 • Servanter med varmt vann: 5
Plassering