Kabelvåg Feriehus & Camping

En Lofotperle ved havet, i marka og under fjellet...

Kabelvåg Feriehus & Camping AS ligger 1 km vest for Kabelvåg. Stedet er en gammel husmannsplass “ bondegård ”. Kabelvåg Feriehus & Camping ble etablert i år 2000

I dag fremstår plassen som moderne, og topp opprustet for og ta imot turister hele året. Kabelvåg Feriehus & Camping as kan tilby overnatting i tømmerhytte , Nordlandshuset, Lavoer, pluss teltplass og oppstillingsplass. Stedets sentrale beliggenhet, og nærheten til alle de aktivitetene som kan tilbydes både sommer og vinter, gjør at du vil trives og bo hos oss.

Vertskapet og eierne av Kabelvåg Feriehus og Camping AS Tatjana og Kjell Normann, vil alltid være tilstede, og behjelpelig med og gjøre ditt opphold hos oss minnerikt. Vi er behjelpelig med og formidle kontakter og informasjon, når planer for ditt besøk i Lofoten planlegges.

Kvalitet og service håper vi skal være med på og gi deg de beste opplevelser for ditt opphold på plassen og i Lofoten.

Nordlandshuset

Huset er over 100 år gammelt, nyrestaurert og fremstår i dag med sjel og identitet, og en levende historie. Feriehuset er et idyllisk nyrestaurert Nordlandshus med gang, bad, kjøkken, stue og to soverom med fire senger. Nordlandshuset er smakfullt innredet, med malte tømmervegger i alle rom. Huset er beregnet for selvhusholdning.

Nesshuset Blå

Leiligheten ble ferdig bygget i år 2018, og ligger i flotte omgivelser med fin utsikt. Bygget er en tro kopi av et stort Nordlandshus. Leiligheten som er lys og trivelig, har også moderne fasiliteter.

Hildastua

Ny restaurert hus/hytte fra ca 1850. Med gammel historie i veggene. Gang – bad – 1 soverom – stue / kjøkken. Stor solfylt veranda. Fantastisk utsikt mot fjellene og Nordlyset om vinteren. Selvhusholdning

Tømmerhytta

Tømmerhytta er handlaftet etter "Kamlafte" teknikken , av skog fra Lofoten. Stor solfylt veranda

Skriverstua

Skriverstua har stor veranda og en fantastisk flott utsikt. Hytta er lys og trivelig, og egner seg godt for to personer. Servicehuset på anlegget må benyttes for matlaging, oppvask, toalett og dusj. Hytta har kjøleskap og mikro-ovn for enkel matlaging.

Nesshuset Rosa

Leiligheten ble ferdig bygget i år 2018, og ligger i flotte omgivelser. Bygget er en tro kopi av et stort Nordlandshus. Leiligheten som er lys og trivelig, har også moderne fasiliteter. Hytta er lys og trivelig, og egner seg godt for to personer. Servicehuset på anlegget må benyttes for matlaging, oppvask, toalett og dusj. Hytta har kjøleskap og mikro-ovn for enkel matlaging.

Bobil og Campingvogn

Store og tørre oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner. Tilrettelagt med 16 A strømuttak, vannposter, barne- og familievennlig. Godt skjermet for vind.

Teltplassen

Teltplassene ligger strategisk til midt mellom Nordlandshuset – hyttene og servicehuset. Nedre og øvre område: Bil og telt – sykkel – MC og telt. Stille og rolige omgivelser. Gåavstand til naturen – fjellene. Tilgang til 2 "Unike" Servicehus med: Egne bad med wc – servant og dusj. Egne wc rom. Kjøkken. Vaskerom med vaskemaskin / tørketrommel. Tilrettelagt for rullestolbrukere.

Servicehuset

Vårt servicehus ble bygd i 2011 og holder høy standard. Her kan du lage deg og spise et godt måltid, ta en varm dusj eller vaske og tørke klær etter en lang og flott dag ute i lofotnaturen.

Vårt servicehus inneholder: - Kjøkken med spiseplass - Bad med wc, dusj og servant - WC - Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel

Aktiviteter og opplevelser

Fra Kabelvåg Feriehus og Camping AS er du nærmeste nabo til Lofotnaturen. På egen hånd kan du oppdage Kabelvågmarka, havet og fjellene med alle de opplevelser og muligheter de kan by på sommer og vinter. Turløypa starter ved campingplassen, og er du her på vinterstid er det bare å spenne på seg skiene - Lysløypa går rett forbi plassen. Lofoten har mye spennende å by på, og uansett hva du er på jakt etter kan vi hjelpe med å finne den rette aktiviteten for deg.

Lofoten har mange museer, og et av dem, Lofotmuseet, -ligger i gangavstand fra anlegget. Lofotens eneste akvarium ligger på Storvågan, cirka en kilometer fra Kabelvåg Feriehus & Camping. Vi har flere samarbeidspartnere som tilbyr kajakk-opplevelser i Lofotnaturen. Med og uten guide.

Velkommen til Kabelvåg Feriehus & Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 01.01-31.12
 • Høysesong: 01.07-31.08
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Hele året
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Rom: Hele året
 • Sesongplass: Kun vintersesong
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 35
 • Bobilplasser: 35
 • Teltplasser: 40
 • Sesongplasser: 30
 • Hytter: 4
 • Leiligheter: 3
 • Rom: 1
 • WC: 7
 • Dusjer: 4
 • Familierom: 1
 • Servanter med varmt vann: 7
Plassering