Beskrivelse
Ingen stemmer til nå

Pluscamp Geitvågen Camping

“Når sommerdagen ligg utover landet, og du og æ har funne oss ei strand …”.

For Bodøværingene ligger stranda, i alle fall en av dem, i Geitvågen. Her har en naturlig lagune (med litt hjelp) dannet et stort saltvannsbasseng som alltid byr på strålende badetemperaturer, selv når sommeren “nøler”. Bodøs tradisjonsrike bade-, utflukts- og campingplass ligger ca 10 km fra Bodø sentrum, på veien mot Kjerringøy. Her kan turister overnatte i små campinghytter, leie plass til bobil og campingvogn eller sette opp telt i det idylliske området – like ved den spektakulære 18 hulls golfbanen til Salten Golfklubb.

Campingplassen har adresse Midnattsolveien – og navnet innfrir. Helt siden 1950-tallet har fastboende og besøkende til Bodø funnet veien hit på varme sommerdager – og fremdeles trekker Geitvågen oss til nordsiden av byen for å campe, bade, gå tur, se og bli sett eller bare sitte på bergene og nyte midnattsola og lyse sommernetter.

Fra hovedveien (rv 834) kjører man ned den naturlige allén, med en kommunal parkeringsplass til høyre og den nyetablerte caravanplassen til venstre. Vel nede på området finner man campinghytter, resepsjon og servicebygg til venstre, og til høyre ligger den store sletta og saltvannsbassenget. Her er lekeapparater, benker, plass for ballspill og god plass for dagstelt, solsenger, pledd og picknik.

Langs de skjellsand-hvite veiene i området treffer man alltid kjenninger og smilende bodøfjes. Bassenget er delt av en bro som fører over til den andre siden – for de som leter etter et mer skjermet område – og flere bålplasser er etablert her. En oppmurt demning, populært kalt “muren” danner avslutningen av bassenget. Dette området med solplasser, utedusj og stupebrett har alltid vært undommens domene og fremdeles avtaler byens unge å “møtes på muren” på varme sommerdager.

Fra sommeren 2020 står Geitvågen foran store endringer når nye drivere vil ta ut potensialet til det naturskjønne området enda mer og skape et opplevelsessenter i naturlige omgivelser, designet for å fremme helse, velvære og bærekraft. I den prossessen er campingplassen oppgradert ved at campingvogner og -biler er flyttet vekk fra sletten. Campinghyttene og servicebygget er oppgradert og et nytt mat-, drikke- og servicetilbud er etablert i samarbeid med Skagen Hotel. Hele området vil få en foreløpig ansiktsløfting mens det store arbeidet fortsetter.

I år ønsker vi å befeste Geitvågen som sommerens midtpunkt i Bodø og vil innenfor reglene for smittevern arrangere tilbud, aktiviteter og arrangement for små og store, sommeren igjennom.

Teltplasser

Vi har en rekke teltplasser, de fleste har mulighet for å koble seg til strøm.

Bobiler

Vi har reservert noen av våre beste plasser til bobiler. Disse ligger på området Utsikten, og som navnet antyder har de fantastisk utsikt over havet. I tillegg har vi Ny-sletta, hvor de fleste av våre plasser er.

Campingvogn

Vi har en rekke plasser for campingvogner på Ny-sletta. Her er det skjermede plasser med strøm, som legger til rette for et hyggelig opphold i Geitvågen.

Hytter

Hyttene er av eldre type, men renoverte med nyere møbler og inventar fra 2020 slik at de fremstår som moderniserte.To hytter har innlagt vann med dusj/toalett og kjøkken. Øvrige hytter har ikke innlagt vann og er av enkel standard, men koselige innvendig. Alle hytter skal erstattes med nye fra 2021.

Vi har en rekke hytter for utleie, med både 2 og 4 senger. Hyttene kommer i 4 kategorier:

 1. Store hytter med dusj og WC og 4 senger
 2. Store hytter med 4 senger
 3. Mindre hytter med 4 senger
 4. Mindre hytter med 2 senger

Velkommen til Geitvågen - perlen i nord!

Campingkart - Pluscamp Geitvågen bad & camping
Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Åpent: 01.06-31.08
 • Fullservice-periode: 15.06-15.08
 • Høysesong: 20.06.15.08
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Kun sommersesong
 • Sesongplass: Kun sommersesong
Klassifisering
Campingplass: Hytter:
Pluscamp

Fakta
 • Campingvogn-plasser: 50
 • Bobilplasser: 50
 • Teltplasser: 40
 • Sesongplasser: 25
 • Hytter: 11
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 2
 • WC: 3
 • Dusjer: 3
 • Servanter med varmt vann: 5
Plassering