Pluscamp Ballangen Camping

Ballangen Camping er en familiecamping i Nordland med et godt og hyggelig miljø. Vi har flere og varierte aktiviteter og attraksjoner for både store og små! Campingplassen ble etablert i 1964 av familien Wiik, og har med stor suksess vært drevet av familien fram til og med 2014. Campingplassen eies og drives nå av familien Ravn, med Eilert og Sara som dine verter.

Vår filosofi er å drive en hyggelig og familievennlig camping med varierte aktiviteter for både store og små campinggjester fra inn- og utland. Plassen ble i 2001 kåret av Norsk Caravan Club til Norges beste campingplass, og har siden oppstart vært en populær feriedestinasjon blant voksne og barn.

Området er barnevennlig og ligger sentralt plassert ved sjøen, hvor du finner vårt flotte strandområde med båtaktiviteter, og badestrand med strandvolleyballbane.

På campingplassen finnes det også en velutstyrt dagligvare- og souvernirbutikk i forbindelse med resepsjonen.

Sanitæranleggene er plassert lett tilgjengelig for campinggjestene, vi har også anlegg beregnet for funksjonshemmede gjester.

Aktiviteter

Vi tilbyr en rekke ulike aktiviteter for både voksne og barn, og campingen ligger også fint til for unike naturopplevelser. Hos oss kan du nyte vårt oppvarmede svømmebasseng med vannrutsjebane, spille minigolf eller strandvolleyball med familie og venner. For de minste har vi lekeplass, trampoliner, fotball- og basketballøkke, minigravemaskin og kaniner. I nærområdet kan du fiske i hav, ferskvann og lakseelver. Vi leier også ut båter, kanoer og sykler til de som ønsker en aktiv ferie. Du kan bruke det flotte terrenget rundt campingplassen til turer i skog og mark, eller benytte deg av vår nye strandpromenade til jogging og spaserturer mot sentrum av Ballangen.

4 mil nord for Ballangen finner man Narvik by, med mange gode aktiviteter. 2 mil sør for Ballangen ligger vakre Efjord med en fantastisk natur og meget gode fiskemuligheter. I området finner man også Stetind, kåret til Norges nasjonalfjell i 2003.

Overnatting

Hytte A, 4 personer: En flott hytte for 4 personer. Disse hyttene har 1 soverom, stue, bad og kjøkken. Stua inneholder sovesofa, stuebord og TV, kombinert med et komplett kjøkken utstyrt med kjøleskap, komfyr, kopper, bestikk, og kokekar. Soverommet består av 4 sengeplasser i køyer, med dyner og puter. Her kan en familie nyte ferien med 35 kvm pluss en altan å trives på.

Hytte A, 6 personer: Våre moderne nyrenoverte hytter med 2 soverom og 6 sengeplasser holder meget høy standard. De består av bad med dusj, stue med TV og stuebord, komplett kjøkken og to soverom. Kjøkkenet er godt utstyrt med stekeovn, kokeplate, kopper og bestikk, mikrobølgeovn samt vannkoker. Til soverommene finnes det dyner og puter til 6 personer. Disse romslige og moderne hyttene gir hele familien den ordentlige feriefølelsen!

Hytte B, 3 personer: Disse hyttene består av 1 soverom med dyner og puter til 3 personer, stue, toalett/dusj, kjøkken og altan ved inngang. I stua finner dere en sovesofa, stuebord og TV. På badet er det både dusj og toalett, og kjøkkenet er godt utstyrt med kopper og bestikk. Hyttene inneholder det man trenger for et koselig opphold, og ligger fint til med utsikt mot resten av campingplassen. Noen av disse hyttene ligger også i nærhet til lekeplass for barna. Sengesett følger ikke med, men kan leies i resepsjonen.

Hytte B, 4 personer: Disse hyttene består av 1 soverom med dyner og puter til 4 personer, stue, toalett/dusj, kjøkken og altan ved inngang. I stua finner dere en sovesofa, stuebord og TV. På badet er det både dusj og toalett, og kjøkkenet er godt utstyrt med kopper og bestikk. Hyttene inneholder det man trenger for et koselig opphold, og ligger fint til med utsikt mot resten av campingplassen. Noen av disse hyttene ligger også i nærhet til lekeplass for barna.

Hytte B, 3 personer: Disse hyttene ligger nær strandkanten, og består av stue, bad, kjøkken og altan. Det finnes 3 sengeplasser i køyer, hvor den nederste køyen er 140 cm. Her er det også inkludert dyner og puter til 3 personer. Badet inneholder dusj og toalett, og kjøkkenet er utstyrt med kopper og bestikk. Totalt har man her en hytte med fin beliggenhet på 30 kvm pluss altan å boltre seg på i ferien.

Hytte C: Dette er en av våre litt mindre hytter rent kvadratmetermessig, men det er like vel plass til å omgås bekvemt. De befinner seg sentralt på området. Hyttene er 16 kvm og består av 1 oppholdsrom, 1 soverom med 4 sengeplasser pluss dyner og puter samt en liten terrasse som inngangsparti. I oppholdsrommet er det kjøkkenbord med to stoler, kjøleskap, benkplate og kokeplate samt vannkoker. Hyttene ligger nært servicehuset, hvor det finnes dusj, toalett, vaskerom og kjøkken. I servicehuset er delene adskilt, hvor det i en av delene er komplett bad tilegnet barn med stellebord.

Hytte D: Disse hyttene er en av de mindre hyttene på campingplassen, men inneholder like vel 4 sengeplasser i køyer med dyner og puter til. Det finnes også kjøleskap, vannkoker, benkplate og kjøkkenbord med to stoler. Hyttene ligger sentralt til på campingplassen nært servicehuset, hvor det finnes dusj, toalett, vaskerom og kjøkken. I servicehuset er delene adskilt, hvor det i en av delene er komplett bad tilegnet barn med stellebord.

Hytte 45, E: Koselig hytte som ligger pent til på toppen av campingplassen. Den består av 1 soverom, stue, toalett og kjøkken. På soverommet er det 4 sengeplasser i køyer, som det følger dyner og puter til. I tillegg er det mulighet for å ligge på sovesofa i stua. I stua finner man også en TV og stuebord. Det er toalett og vask i hytta, og komplett kjøkken med kjøleskap, komfyr, vannkoker, og mikrobølgeovn. Ved inngangspartiet er den en liten altan, men også på baksiden av hytten er det en større altan med vakker utsikt.

Hytte, høy standard: I denne hytta på toppen av campingplassen er det høy standard. Her finner du både TV, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Den består av 2 soverom, en hems, kjøkken, bad og stue. Badet i hytta inneholder både dusj og toalett. Det er bestikk og kjøkkenartikler inkludert i det komplette kjøkkenet med komfyr, og i stua finner man sofa, TV og stuebord. Det ene soverommet har 2 sengeplasser i dobbelseng, mens det andre har 5 sengeplasser i køyer. På hemsen er det 3 sengeplasser. Med egen stor terrasse rettet mot nydelig utsikt mot havet er denne hytta perfekt for en eller flere familier som vil nyte ferien i fine omgivelser!

Caravanplass: På Pluscamp Ballangen Camping har vi 150 caravan- og teltplasser spredt utover området, hvor samtlige plasser har tilgang til strøm. Alle ligger i nærheten av både basseng, restaurant, resepsjon og servicehus.

Sengesett følger ikke med på hyttene, men kan leies i resepsjonen.

Velkommen til Pluscamp Ballangen Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 01.01-31.12
 • Høysesong: 01.05-30.09
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Kun vintersesong
Pluscamp

Fakta
 • Campingvogn-plasser: 150
 • Bobilplasser: 150
 • Teltplasser: 30
 • Sesongplasser: 100
 • Hytter: 52
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 3
 • WC: 16
 • Dusjer: 16
 • Familierom: 8
 • Servanter med varmt vann: 24
Plassering