First Camp Frösön

Noen minutter fra Östersund, med utsikt over Storsjön, ligger First Camp Frösön - Östersund. Et utmerket sted å nyte livet, roen og naturens skjønnhet.

Campingplassen er åpen i sommersesongen. Hyttebygda er åpen hele året.

Her tilbys du et rikt aktivitetstilbud både sommer og vinter. Og hvem vet, kanskje du får et glimt av Great Lakes-monsteret under oppholdet. Flere eldgamle stier og turstier starter fra campingplassen, som gir deg muligheten til å utforske både historien og Jämtlands storslåtte natur. Her kan du også kose deg med en runde minigolf, boule eller en kamp på basketball- eller sandvolleyballbanen, og for de minste er det lekeplass.

På og i nærheten av campingplassen

Velger du å bo på campingplassen og slappe av, for å si det mildt, er det en opplevelse i seg selv å bare nyte den fantastiske utsikten over Storsjön. Foretrekker du heller å fylle dagene med utflukter, kan du nå sentrale Östersund med shopping og restauranter på bare noen få minutter. I nærheten av campingplassen finner du også Frösö golfbane, Frösö Fun Park og Frösö observasjonstårn. Det levende museet og det historiske landet Jamtli er også vel verdt et besøk. Om sommeren tiltrekker Storsjön bading og de som vil kan også fange bølger i Surfbukten. Om vinteren er det i stedet populært å ta en tur med skøyter når isen har lagt seg i stedet eller besøke Vinterparken.

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering