First Camp Björknäs - Boden

Velkommen til vår idylliske campingplass i Boden, First Camp Björknäs - Boden, som er åpen hele året og om sommeren har fantastiske soldager, mens den om vinteren forvandles til et ekte vinterlandskap.

Her finner du overnattingsmuligheter for alle behov og lommebøker, både fine campingplasser for campingvogn, bobil og telt, og hyggelige hytter for hele familien.

Samtidig som campingplassen ligger naturskjønt ved siden av sjøen, har du sentrale Boden innen rekkevidde. Her bor du fint og trivelig med alle bekvemmeligheter som kan tenkes å være nødvendige, og med et rikt utvalg av aktiviteter både på og utenfor campingplassen. Seks kilometer unna finner du en herlig og barnevennlig strand ved Aldersjön.

Varme sommerdager tilbringes kanskje aller best ved vårt tempererte bassengområde, der både små og store campere trives som fisken i vannet. Inngangsbilletter til bassenget kan kjøpes direkte i resepsjonen. Her finnes også flere lekeplasser, minigolf, hoppepute og morsomme utleieaktiviteter som kajakker, sykler og SUP. I løpet av sommerens beste ferieuker tilbys også Campingsveriges største aktivitetsprogram, med barneklubb sammen med lykkefiguren Yessi, festlig kveldsunderholdning og styrkende utendørs trening.

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering