Tingvoll Camping

Tingvoll Camping er en helårsåpen familiecamping som ligger idyllisk  til helt i sjøkanten ved Tingvollfjorden. Plassen ligger bare 600 meter fra Riksveg 70 som går gjennom Tingvoll Kommune. Det er anlagt en gangvei og sykkelvei mellom campingplassen og sentrum. Tingvoll Camping ble etablert i 1961, og har siden vært drevet av familien Bergheim, som gjør sitt ytterste for at våre gjester skal ha et hyggelig opphold og trives hos oss.

Siden vi kaller stedet en barnevennlig plass, har barna muligheter for ulike aktiviteter som sandkasser, lekeapparater og sjørøverskute. Vi har også en egen badestrand som er trygg for barn. Vannkvaliteten i fjorden er ofte sjekket og den er utmerket. For de ”eldre” barna finnes et ungdomsrom med sofa, TV og DVD. For interesserte kan vi også være behjelpelige med å arrangere rideturer i fjellet.

I 2003 tok vi i bruk vårt sanitæranlegg, som er bygd i betong med flislagte vegger og gulv. Her finnes også et eget handikaptoalett og eget tømmerom for caravantoaletter. I et eget rom finnes det vaskemaskin og tørketrommel, samt kjøkkenbenk til oppvask. I 2012 åpnet vi et nytt sanitærbygg nærmere plassen for korttidscampere. Her finnes også TV-stue og frysere til "feriefiskere".

Vi har trådløst internett på hele campingplassen.

Camping

Vi har mange faste helårsgjester, og har i tillegg laget et eget område helt i sjøkanten hvor gjester med bobiler og campingvogner kan parkere. Noen av plassene er så nær sjøen at man nærmest ”kan fiske fra vogna”. Vi har også et idyllisk område hvor man kan sette opp telt.

Grill og bålplass

I et område ved sjøen har vi laget en egen koselig plass hvor man kan brenne et lite bål og grille egen mat. Det hender også at det arrangeres tilstelninger med musikk og god mat i helgene på campingens innendørs samlingsplass. Slike arrangementer annonseres på infotavlen i sanitærbygget.

Mat & servering

Vi har et kjøkken som kan servere gode middagsretter. Vi tilbyr alt fra fish & chips til de nydeligste thai-gryter. Populære vårruller og snacksretter står også på menyen - den perfekte kosen ved bålet.

Fiskeplasser

Vi har velkjente og flotte fiskeplasser for deg som liker å jakte den gode middagen.

Fiskemuligheter

Siden plassen ligger helt i sjøkanten sier det seg selv at her er gode muligheter for fjordfiske. Vi leier ut robåter, og medbrakte båter kan parkeres i plassens egen småbåthavn. I plassens nærhet finnes mange gode fiskeplasser, og flere av disse kan man også komme til med robåt. Det finnes også gode fiskeplasser i nærheten der man kan fiske fra land. I fjorden kan du få de fleste av de vanlige arter som finnes i saltvann, og rekorden er en torsk på 22 kilo tatt i 2003.

Siden Tingvollfjorden er isfri om vinteren kan du fiske her hele året.

Aktiviteter

 • I plassens nærhet er det merket flere turstier til skog og fjell, som kan benyttes både sommer og vinter.
 • Tingvoll Kirke er også vel verdt et besøk, kirka er mer enn 825 år og er åpen for omvisning. Hver lørdag arrangeres det også konserter i kirka.
 • Et besøk i Tingvoll Museum anbefales også, og hver torsdag i sommersesongen arrangeres ulike aktivitetsdager her. I campingplassens nærhet finner du både flere typer bær og sopper.

Proffesjonell thaimassasje

Vi tilbyr proffesjonell thaimassasje med ypperste kvalitet. Alt fra Hot stone ryggmassasje til en pleiende fotmassasje for slitne ben.

Hvordan komme til Tingvoll Camping?

 • Du kan kjøre E6 fra Oslo nordover til Oppdal. Der tar du av vestover på Riksveg 70 i retning Sunndalsøra og Kristiansund.
 • Du kan også komme til Tingvoll ved å kjøre Kyststamvegen mellom Stavanger og Trondheim.
 • Avstanden fra Oppdal til Tingvoll er 120 km.
 • Fra Tingvoll til Kristiansund er det ca 60 km, og Tingvoll Campinger et ypperlig utgangspunkt for dagsturer til Molde og Kristiansund, gjerne med en tur over den fantastiske og berømte Atlanterhavsveien.
 • Avstanden til Molde, Jazzen og Rosenes By er ca 80 km.

Velkommen til Tingvoll Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Bobil-, vogn- og teltplasser: 30
 • Sesongplasser: 90
 • Hytter: 2
Plassering