First Camp Duse Udde

Velkommen til vår campingplass Duse Udde utenfor Säffle! Her tilbys du alt fra kultur og historie til eventyr og aktiviteter av alle slag.

Duse Udde er en ekte perle i vakre omgivelser. Det tilbys fin natur, sykkelstier og et rikt dyreliv. Her er det fantastiske bademuligheter med barnevennlige strender og koselige svaberg. Med en fantastisk utsikt over Vänersjøen, ligger det over hundre år gamle fyret, som i dag er en koselig restaurant.

I området er det både ballsportområder og lekeplasser samt de rette fasilitetene for et virkelig behagelig opphold. Ta inn det du liker best – store skoger, åpne landskap og ikke minst Vänerkysten med sin vidstrakte utsikt og den vakre skjærgården.

Säffle venter med klassisk Värmland gjestfrihet slik at du kan oppdage, smake og nyte i ditt eget tempo.

Camping

På First Camp Duse Udde – Säffle kan du bestille overnatting til campingvogn, bobil eller telt. Vi har tre servicehus på campingplassen og innsjekking skjer kl 13.00 for de som bor på campingområdet. Sjekk ut senest kl 12.00. På reisemålet er det over 200 forskjellige campingplasser å velge mellom. Campingplassen vår er åpen hele året og hver sesong har virkelig sin egen sjarm. Uansett om du ønsker en strandnær beliggenhet, bo litt lenger inn på campingplassen, i nærheten av et servicesenter eller et hundebad, er det stedet for deg.

Hytter

Hos oss finner du mange hytter i ulike størrelser som passer både store og små familier. Velg mellom et bredt utvalg av ulike typer hytteovernatting, fra enklere overnattingshytter til moderne selvbetjente hytter. Alle hyttene ligger i nærheten av våre aktiviteter. Velkommen til å bestille overnatting ved vakre Vänern og Duse Udde - Säffle!

Butikk

I samme bygg som resepsjonen finner du butikken på Duse Udde. Butikken har samme åpningstider som resepsjonen. Butikken fylles gradvis opp i løpet av våren for å kunne tilby hele sortimentet i sommersesongen.

Restaurant Fyren

Velkommen til Restaurang Fyren, som er akkurat som det høres ut, et fyrtårn, med en fantastisk utsikt over innsjøen Vänern. Her kan du nyte en god lunsj og middag eller hvorfor ikke begge deler? Restauranten er åpen om sommeren.

Velkommen til Duse Udde!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering