Steinvik Camping

Steinvik camping her en idyllisk beliggenhet helt inntil mjøsa. Campingplassen er sentralt plassert mellom de tre mjøsbyene Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Vi har 24 hytter til utleie og ca 70 faste plasser for campingvogn. Vi har også plasser til turister som kommer med vogn eller bobil, samt teltplasser.

Steinvik camping ligger helt ned til Mjøsa med fine bademuligheter. Langrundt, barnevennlig strand, vannsklie og rullestolrampe ut i vannet. Platting med solsenger og sittebenker, samt gjestebrygge til båtfolk.

Det finnes flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Moelvrunden går igjennom campingplassen og har forskjellige rutealternativer. Deler av Moelvrunden er også tilpasset rullestolbrukere.

Moelv sentrum ligger en drøy kilometer unna Steinvik Camping. Her har du tilgang til lokale butikker, flotte turmuligheter og fine strender. Nord for sentrum finner du Mjøsen golfklubb som tilbyr 18 hulls golfbane. Sjusjøen med sine flotte tur- og skimuligheter ligger bare en halv times kjøretur fra Moelv sentrum.

Steinvik camping har de en stor flott lekeplass for barna som var ny i 2021. De har også matservering i skoleferien, underholdning for barn, og live musikk hver helg i juli.

Plasser for telt, bobil og campingvogn helt nedtil Mjøsa. Det er mulig å forhåndsbestille plasser.

Skibladner

Ta en tur med Mjøsas hvite svane, Skibladner, verdens eldste hjuldamper! Besøker bla. Mjøsbyene Lillehammer, Moelv, Gjøvik og Hamar!

Prøysenhuset

Prøysenhuset er et nasjonalt kulturhus til ære for Alf Prøysen. Her skal man oppleve og lære mer om hans liv og virke. Prøysenhuset skal hedre, minne og aktualisere arven etter Prøysen – og inspirere stadig nye generasjoner.

Snilsberg og Hunderfossen

Snilsberg Familiepark er kanskje Norges grønneste familiepark og ligger i hjertet av Ringsaker kommune midt mellom Hamar og Lillehammer. Kjennetegnene er dyr, aktiviteter og naturopplevelser. Her kan barna leke og kose seg, mens de voksne kan slappe av i rolige og trygge omgivelser.

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 275 000 besøkende hver sommer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Forslag til flere aktiviteter finner du på våre nettsider.

Velkommen til Steinvik Camping

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
  • Fullservice-periode: 01.06-31.08
  • Høysesong: 30.06-06.08
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
  • Telt: Kun sommersesong
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Hele året
Fakta
  • Bobil-, vogn- og teltplasser: 75
  • Sesongplasser: 70
  • Hytter: 24
Plassering